WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Internetu

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Gość

PiS wycofuje się z podatku od zbiórek. Morawiecki: wydałem dyspozycję Ministerstwu Finansów

Gość Śro Lut 01, 2023 5:21 pm

No tak. Niedługo wybory. A przed wyborami nie uchwalą takiego podatku.

Coś czuje że temat tego podatku wróci zaraz po wyborach jak wygra PiS. Dzure budżetową czeba czymś łatać.
Awatar użytkownika
irx

Re: PiS wycofuje się z podatku od zbiórek. Morawiecki: wydałem dyspozycję Ministerstwu Finansów

irx Śro Lut 01, 2023 5:23 pm

Pisiory, szury z konfy i psl poparły ten projekt. Zapamiętamy to dziadostwo przy wyborach!
Awatar użytkownika
Teleman

Re: PiS wycofuje się z podatku od zbiórek. Morawiecki: wydałem dyspozycję Ministerstwu Finansów

Teleman Śro Lut 01, 2023 5:24 pm

Od charytatywnych nie powinno być ,ale od tych innych już tak ,bogacze sobie zbierają kasę na jakieś dziwne projekty ,a podatku nie oddają ,zresztą zrzutka czy patronie zarabiają na tym gruby hajs
Awatar użytkownika
m.

m. Śro Lut 01, 2023 5:35 pm

Jak zaprzeczają i mówią, że się wycofują, to tym bardziej jest pewne, że to przejdzie. Tak działa PiS.
Awatar użytkownika
widz555

widz555 Śro Lut 01, 2023 5:39 pm

Partia bohatersko walczy z problemami, które sama wymyśla.
Awatar użytkownika
milosz

milosz Śro Lut 01, 2023 6:10 pm

Czyli tak jak zawsze robia pod PR. Uchwalili przepis, Mateuszek poszedl do PISowskiej interii i oglosil nie nie nie tak nie moze byc !!! Ja to zmienie. A wszyscy O dzieki , jestes wspaniamy, Mati na Prezydenta !! ;)
Awatar użytkownika
animowany

animowany Śro Lut 01, 2023 6:22 pm

Cały PiS za, a Moradziecki przeciw. Niesamowite!
Awatar użytkownika
Tomekk

Tomekk Śro Lut 01, 2023 7:00 pm

Czy oni nie mogą najpierw przemyśleć dogłębnie sprawę a potem coś ogłaszać?
Najpierw były te premie dla piłkarzy. ( bo to najbardziej namieszał premier Morawiecki a nie Michniewicz)
Teraz podatek od zbiórek internetowych.
Pytanie co kolejne.
Awatar użytkownika
Zainteresowany

Zainteresowany Śro Lut 01, 2023 10:39 pm

Dlaczego przy artykule jest data jutrzejsza?
Awatar użytkownika
ahah

ahah Śro Lut 01, 2023 11:28 pm

Premier który przepisał majątek na żonę która handluje państwowymi działkami mówi o - UWAGA - nadużyciach przy zbiórkach na chore dzieciaki. Tak, mamy prawo i sprawiedliwość!
Awatar użytkownika
NieWierzMorawieckiemu

NieWierzMorawieckiemu Czw Lut 02, 2023 12:04 am

Premier powiedział, że tylko fundacje nie będą płacić podatku. To znaczy, że Kowalski robiący zbiórkę zapłaci.
Awatar użytkownika
Paweł

Paweł Sob Lut 04, 2023 6:06 pm

Kłamliwa menda... Nie wolno wierzyć w żadne słowo (p)olskiego polityka
Wróć do Internet

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości