WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Gonzalez

Player ma 375 tys. subskrybentów. Jesienią „Chyłka - Rewizja” i Żywioły Saszy - Ogień”

Gonzalez Czw Sie 27, 2020 9:09 am

To jedna z najgorszych aplikacji, z jaką się spotkałem. Na PS3 od dłuższego czasu nie działa stream programów, ale reklamy przed programami są emitowane oczywiście prawidłowo, potem wszystko się zawiesza!!!
Awatar użytkownika
aaa

Re: Player ma 375 tys. subskrybentów. Jesienią „Chyłka - Rewizja” i Żywioły Saszy - Ogień”

aaa Czw Sie 27, 2020 9:58 am

"Gonzalez" napisał(a): To jedna z najgorszych aplikacji, z jaką się spotkałem. Na PS3 od dłuższego czasu nie działa stream programów, ale reklamy przed programami są emitowane oczywiście prawidłowo, potem wszystko się zawiesza!!!

Na moim telewizorze sprzed 6 lat nic już nie działa poza Youtube, a ty chcesz żeby coś działało na konsoli sprzed 14 lat.
Awatar użytkownika
Jasiek 1980

Re: Player ma 375 tys. subskrybentów. Jesienią „Chyłka - Rewizja” i Żywioły Saszy - Ogień”

Jasiek 1980 Czw Sie 27, 2020 12:57 pm

"aaa" napisał(a):
"Gonzalez" napisał(a): To jedna z najgorszych aplikacji, z jaką się spotkałem. Na PS3 od dłuższego czasu nie działa stream programów, ale reklamy przed programami są emitowane oczywiście prawidłowo, potem wszystko się zawiesza!!!

Na moim telewizorze sprzed 6 lat nic już nie działa poza Youtube, a ty chcesz żeby coś działało na konsoli sprzed 14 lat.

problem w tym, że nawet appka na iphonie nie działa prawidłowo. Nie mówiąc o decyzjach samych zarządzających tą usługą, którzy np. blokują streamowanie z telefonu na takie 6, czy 9 letni telewizor :(.
Awatar użytkownika
Karol

Karol Czw Sie 27, 2020 1:07 pm

Ja tam oglądam na Playerze tylko "Modę na sukces" :)
Awatar użytkownika
Jo44

Jo44 Czw Sie 27, 2020 2:52 pm

Znikają krytyczne komentarze, zauważyłem kolejny raz, TVN jest sponsorem ...?
Awatar użytkownika
stefa

stefa Czw Sie 27, 2020 3:12 pm

Od pięciu lat lojalni widzowie Mody Na Sukces podbijają im statystki odwiedzin ale Player prawie nigdy nie wspomni, że ma nowe odcinki w swojej ofercie. Szkoda, bo teraz są dodawane świetne jubileuszowe epizody (30 lecie serialu)
Awatar użytkownika
kasia

kasia Czw Sie 27, 2020 6:57 pm

Pierwszy sezon Chyłki był w miarę dobry. Drugi beznadziejny. Trzeci....?
Awatar użytkownika
Piotr

Piotr Czw Sie 27, 2020 9:30 pm

Na tym badziewiu nie ma nic ciekawego ,szkoda tracić czas na Playera
Awatar użytkownika
pikuś

pikuś Czw Sie 27, 2020 11:09 pm

Też mi złota jesień -serial o prawniczce alkoholiczce i wykładowcy -psychopacie .Albo kontynuacje dziadowej brzydUli i rzekomo komdiowego serialu "Usta usta" Boki zrywać .Wystąpienia tzw.ministra od "koronawirusa" są ciekawsze.
Awatar użytkownika
Prawnik

Prawnik Pią Sie 28, 2020 12:07 pm

Jestem dobrze zarabiającym 29- latkiem z Warszawy - i to obciach w towarzystwie oglądać seriale TVN i mieć jakiegoś playera . Ogląda się międzynarodowe seriale na platformach. Filmy fabularne z Korei płd , koncerty na youtube itd .
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 31 gości