WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Reklamy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Adwersarz

Plejada gwiazd w spocie Otwartej Rzeczpospolitej apeluje: "Bądźmy solidarni"

Adwersarz Śro Sie 21, 2019 7:30 am

Że-na-da.
Awatar użytkownika
Ja

Re: Plejada gwiazd w spocie Otwartej Rzeczpospolitej apeluje: "Bądźmy solidarni"

Ja Śro Sie 21, 2019 11:11 am

Głu-po-ta
Awatar użytkownika
ola

Re: Plejada gwiazd w spocie Otwartej Rzeczpospolitej apeluje: "Bądźmy solidarni"

ola Śro Sie 21, 2019 12:50 pm

ojojoj...
Awatar użytkownika
he he he

he he he Śro Sie 21, 2019 1:19 pm

Co to za jedni? połowy nie znam...
Awatar użytkownika
Maciek

Maciek Śro Sie 21, 2019 2:16 pm

...ręce opadają. Takiej żenady nie widziałem dawno.
Awatar użytkownika
zczx

zczx Śro Sie 21, 2019 2:41 pm

Psychiatra na urlopie?
Awatar użytkownika
Arbas

Arbas Śro Sie 21, 2019 4:44 pm

"Kiedy przyszli po komunistów, nie protestowałem. Nie byłem przecież komunistą"...
A potem nie musiałem się już obawiać, że ktokolwiek przyjdzie po mnie, te czasy właśnie się skończyły...
Awatar użytkownika
Jutrzen

Jutrzen Śro Sie 21, 2019 5:54 pm

"Greg" napisał(a): Żenada i szczyt zakłamywania rzeczywistości. Widać że pewnym siłą i stronie politycznej zależy na opluwaniu Polaków. Szczególnie poprzez tworzenie kłamliwych treści... typowa propagandówka jak za Goebbelsa lub PRL.
Kłamstwo powtórzone wiele razy staje się prawdą.
Ale nie ma co oczekiwać, że rządzący w Polsce zadbają o dobre imię i też ściganie osób tworzących tego typu kłamliwe treści

Pewnym siłOM. Taki jesteś prawilny, a nawet pisać nie potrafisz. Wstyd.
Awatar użytkownika
Selva

Selva Śro Sie 21, 2019 7:08 pm

O prześladowaniu katolików i chrześcijan ani słowa. Aha, obrażanie chrześcijan i katolików to podobno wolność artystyczna.
Awatar użytkownika
Pawel

Pawel Czw Sie 22, 2019 2:38 am

Co za dno jak tak mozna pluc na wlasny narod,
Wróć do Reklama

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości