WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Internetu

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Łukasz Bigo

Plotek.pl liderem zasięgowym, Pudelek przyciąga najbardziej (TOP9 serwisów plotkarskich)

Łukasz Bigo Pon Wrz 23, 2019 9:29 am

Mam dwa pytania, jeśli można:
1) co się stało z PudelekX w ostatnich miesiącach, bo wygląda na to, że projekt został pogrzebany i poleciał o jakieś 80 procent w dół?
2) mam portal, który według Alexa jest w Polsce większy niż Kozaczek, a według GA wydaje się być znacząco mniejszy. Alexa do kosza?
Awatar użytkownika
Seb

Re: Plotek.pl liderem zasięgowym, Pudelek przyciąga najbardziej (TOP9 serwisów plotkarskich)

Seb Pon Wrz 23, 2019 10:26 am

"Łukasz Bigo" napisał(a): Mam dwa pytania, jeśli można:
1) co się stało z PudelekX w ostatnich miesiącach, bo wygląda na to, że projekt został pogrzebany i poleciał o jakieś 80 procent w dół?
2) mam portal, który według Alexa jest w Polsce większy niż Kozaczek, a według GA wydaje się być znacząco mniejszy. Alexa do kosza?

Alexa nigdy nie była sensownym narzędziem porównawczym. Jedyne z którego w miarę można jeszcze korzystać, to moim zdaniem Similarweb.
Awatar użytkownika
thd

Re: Plotek.pl liderem zasięgowym, Pudelek przyciąga najbardziej (TOP9 serwisów plotkarskich)

thd Pon Wrz 23, 2019 11:24 am

Pudelka dobija polityka. Mieszają się tam gdzie ich nie trzeba. Człowiek wchodzi aby się trochę odstresować i pośmiać, dostaje "umoralniające" teksty.
Awatar użytkownika
Hahaha

Hahaha Pon Wrz 23, 2019 1:04 pm

Plejade to zaraz jastrzab przegoni. Co za upadek:) no ale tutaj sie nie da kombinowac jak na insta p naczelny:)
Awatar użytkownika
Gabi

Gabi Pon Wrz 23, 2019 10:21 pm

Alexa podaje dobrze, wystarczy tylko patrzeć i wyciągać wnioski. Nie płacz już, czasem jest lepsza niż Gemius :)
Awatar użytkownika
Sega

Sega Wto Wrz 24, 2019 11:13 am

Pudel i tak jest jedynym znaczącym się serwisem showbiz i każdy o tym wie. Niemniej brawa za starania i działające dobrze triki wizytowe dla Agory
Wróć do Internet

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości