WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Internetu

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
zima

Plotek.pl zasięgowo znów przed Pudelkiem, a Pomponik.pl przed WP Gwiazdy (TOP serwisów plotkarskich)

zima Czw Gru 26, 2019 11:16 am

nawet nie wiedziałem, że jest taka strona
Awatar użytkownika
kibic

Re: Plotek.pl zasięgowo znów przed Pudelkiem, a Pomponik.pl przed WP Gwiazdy (TOP serwisów plotkarskich)

kibic Czw Gru 26, 2019 12:36 pm

Pojedynek polskich gigantów 😎
Awatar użytkownika
Lilly from the valley

Re: Plotek.pl zasięgowo znów przed Pudelkiem, a Pomponik.pl przed WP Gwiazdy (TOP serwisów plotkarskich)

Lilly from the valley Czw Gru 26, 2019 3:17 pm

5 milionów odbiorców na każdą z tych stron, ten naród jest skazany na klęskę.
Awatar użytkownika
lala

lala Czw Gru 26, 2019 5:58 pm

Agora w końcu w czymś jest najlepsza! Szkoda, że w takiej wstydliwej kategorii. Halo Czerska, medium premium :)
Awatar użytkownika
hehehe

hehehe Sob Gru 28, 2019 1:35 pm

Brawo AG!!! Ja się zastanawiam czy ta pani nie jest jakimś kretem z Agory... Odkąd przyszła z Czerskiej to Pudel w dół, a Plotek w górę...Być może to tylko jej psuedoumiwjętności menadżerskie, ale nie chce mi się wierzyć, że ktoś może być aż tak durny...
Awatar użytkownika
Bzzzyt

Bzzzyt Nie Gru 29, 2019 9:47 am

Takie strony powinny być prawnie zakazane za sianie głupoty i fake newsów.
Wróć do Internet

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość