WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Calliope

Po aferze z Pospieszalskim TVP zmieni też umowy z Lisem i Sekielskim

Calliope Nie Sty 19, 2014 11:54 pm

W takim razie Polskie Radio powinno wziąć przykład z TVP. W niedzielę 19.01.2014 w radiowej "Trójce" oddano na wiele minut głos p. K. Bratkowskiej, która wychwalała komunizm i trywializowała jego skutki. To takich rozmówców powinny unikać publiczne (i nie tylko) media, a nie dziennikarzy i polityków, którzy strzelają gafy, ale nie są przecież ekstremistami. A poseł Niesiołowski i tak będzie zapraszany przez Lisa.
Awatar użytkownika
ja

Re: Po aferze z Pospieszalskim TVP zmieni też umowy z Lisem i Sekielskim

ja Pon Sty 20, 2014 12:18 am

hahhahah no i macie sprawiedliwość Prawicowe POSTKOMUCHY. Tylko że co zabroni Lewacki zarząd Lewackim prowadzącym?
Awatar użytkownika
ho

ho Pon Sty 20, 2014 12:25 am

Zakaz zapraszania ks. Lemańskiego, Kutza i Urbana, Palikota. Wzbudzają skrajne emocje wśród prawicowych POSTKOMUCHÓW.
Awatar użytkownika
ho ho

ho ho Pon Sty 20, 2014 12:38 am

Zakaz mówienia ŹLE o Lewackich i Prawicowych Postkomuchach.
Awatar użytkownika
ja

ja Pon Sty 20, 2014 12:48 am

NAKAZ mówienia o gender, homoseksualistach, invitro, opodatkowaniu Kościoła, o zdrajcach narodowych, o smoleńsku, agentach SB, nacjonalistach. SUPER tematy!!! Tyle gadki i emocji a nic z budżetu nie trzeba dopłacac. I NIC NIE TRZEBA ROBIĆ bo polacy sami sie nakręcają. Co za ślepy naród?!
Awatar użytkownika
See

See Pon Sty 20, 2014 8:55 am

Koniecznie zapraszać Kiszczaka, Jaruzelskiego i Urbana!
Awatar użytkownika
Koper

Koper Pon Sty 20, 2014 9:42 am

Ewaryst, nie zapieniaj się tak.
Awatar użytkownika
Tomo

Tomo Pon Sty 20, 2014 9:49 am

Mnie wydaje sie to rozsadnym rozwiązaniem, które może pozwoli uniknąć zapraszania ciągle tych samych gości zarówno przez Lisa, jak i Pospieszalskiego. W końcu to Telewizja Publiczna, niech wiec beda jakieś standardy. Nie mam ochoty ogladac tendencyjnych show stworzonych przez obie strony politycznej barykady. Chce jakosci.
Awatar użytkownika
asia

asia Pon Sty 20, 2014 9:51 am

W sumie to dobrze: teraz będzie jasne, kogo POstkomuchy tolerują i kogo się nie boją. Taka wiedza cenna. (śmiech przez łzy - 25 lat psu w d....)
Awatar użytkownika
ani grosza

ani grosza Pon Sty 20, 2014 11:21 am

TVP- to był zawsze reżimowy program sterowany - a teraz to tylko sformalizowano, dla tych co się zapominali
Awatar użytkownika
Resortowe Dzieci

Resortowe Dzieci Pon Sty 20, 2014 12:54 pm

w kontraktach namiestników Centrali FSB zapiszą obowiązkową lekturę książki stulecia - Resortowe Dzieci.
Awatar użytkownika
KATARĘKA

KATARĘKA Pon Sty 20, 2014 3:49 pm

od razu wam pisałem, po aferze Pospieszalski /Karnowski ze Lisowi wszystko wolno. Jemu wolno nawet zaprosić tatusia sprawy groźnego wypadku drogowego w Warszawie - ŚMIERTELNEGO- i wolnu mu nie zadac Tatusiowi sprawcy !!!! koleżce Tomaszka pytania - Tatusiu a czy synuś to prowadził to czerwone cacauszko czy nie , bo kamery pokazuja, że prowadził ... :-( :-( :-(,
Awatar użytkownika
HIPORYZJA

HIPORYZJA Pon Sty 20, 2014 3:50 pm

wARTO MOZE PRZYPOMNIEC SKAD SIE WZIAL tOMASZ LIS W TVP. ZATRUDNIL GO PREZES URBANSKI NOMINOWANY PRZEZ PREZYDENTA KACZYNSKIEGO.TAK MU ZALEZALO NA WIARYGODNOSCI, ZE PRZYJAL WSZYSTKIE WARUNKI LISA. DLA ROWNOWAGI BYL PROGRAM POSPESZALSKIEGO. TERAZ DLA ROWNOWAGI UMOWY MAJA BYC ZNOW BLZNIACZE.-DZIEKI WYSKOKOWI KARNOWSKIEGO. OT NIEZALEZNOSC.
Awatar użytkownika
trzecioswiaowiec

trzecioswiaowiec Pon Sty 20, 2014 4:21 pm

Umowy dotyczące programu Jana Pośpieszalskiego od ZAWSZE zawierały takie zapisy, o których raczy dopiero teraz informować rzecznik TVP. Dziwne, że portal media o tym nie wie. Informował o tym Jan Pośpieszalski. Wystarczy przeczytać aktualny tygodnik "W sieci" i wywiad z Pośpieszalskim.
Awatar użytkownika
Nina.

Nina. Pon Sty 20, 2014 9:18 pm

Czytam i nie wierzę,co ten Pospieszalski sobą reprezentuje ze telewizja przedłużyła z nim umowę na dalsze programy,a już się cieszyłam że nareszcie ktoś poszedł po rozum do głowy i zakończy te pożal się Boże występy,niestety nic się nie zmieni ale za to może pogrozi się p.Lisowi,jeśli by to 'grożenie' dotyczyło np.tego że zbyt często zaprasza p.Terlikowskiego to ja jestem za,pogrozmy mu bo szkoda zdrowia na wysłuchiwanie bzdur głoszonych przez tego pana,ale po za tym T.Lis jest jedynym dziennikarzem który prowadzi program na poziomie,można go nie lubić ,ale braku profesjonalizmu mu zarzucić nie można,ale na Pospieszalskiego się nie godzę tak samo jak na Cejrowskiego,którzy opłacani są z moich pieniędzy z abonamentu ,między innymi ,i to już kilkadziesiąt lat,bo swoje lata mam,pozdrawiam.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości