WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Radia

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
YKK

Poczta Polska ściga dłużników. Ponad 1,2 mld zł zaległości za niepłacenie abonamentu w 2020 r.

YKK Wto Sty 19, 2021 8:38 am

Ach ta Poczta Polska - tańczy, śpiewa, recytuje. Szkoda tylko, że nie ma czasu na dostarczanie przesyłek. Wczoraj ja jak zwykle w domu, a w skrzynce jak zwykle awizo...
Awatar użytkownika
Janko

Re: Poczta Polska ściga dłużników. Ponad 1,2 mld zł zaległości za niepłacenie abonamentu w 2020 r.

Janko Wto Sty 19, 2021 9:48 am

No dobrze, ale skoro ja płacę abonament za przykładowo UPC, i chcąc nie chcąc to nieszczęsne TVP w programie mam (aczkolwiek w domu obowiązuje zakaz oglądania tej stacji) to co, mam płacić podwójnie? Już uiszczam opłatę operatorowi. Mogą mi usunąć TVP z programu, będę wdzięczny.
Awatar użytkownika
WiedzaPotrzebnaSąsiadowi

Re: Poczta Polska ściga dłużników. Ponad 1,2 mld zł zaległości za niepłacenie abonamentu w 2020 r.

WiedzaPotrzebnaSąsiadowi Wto Sty 19, 2021 9:59 am

Jedno podstawowe pytanie - za co ta opłata?!? Za misyjność, wybitne produkcje, czy za Tow. Holecką?
Awatar użytkownika
Usunąć TVP z MUX

Usunąć TVP z MUX Wto Sty 19, 2021 10:57 am

Wzięli 2 mld naszych pieniędzy z budżetu na ten prawicowy ściek i jeszcze ścigają obywateli za niezapłacony abonament? Szczyt bezczelności.
Awatar użytkownika
4U

4U Wto Sty 19, 2021 2:17 pm

Przecież zabrali z naszych podatków 2 mld. K...a 2 mld nie wystarczy na propagandę? Może zaczną lepiej rządzić to im propaganda nie będzie potrzebna.
Jest kryzys. Niech tną koszty.
Awatar użytkownika
Gosc77

Gosc77 Wto Sty 19, 2021 2:42 pm

Zaraz zaraz.... Dostali już 4 000 000 000 zł jako rekomesata za abonament i jeszcze ścigają ludzi? Rozumiem że tvp bedzie zwracać kasę do budżetu.
Awatar użytkownika
Karol

Karol Wto Sty 19, 2021 3:06 pm

Ta opłata to tzw. Ogórkowe. Na nowe paryskie zakupy dla Ogórek i jej nowego chłopaka, który tańczy, śpiewa, recytuje, a jak mówi Twitter, także napastuje.
Awatar użytkownika
Terier

Terier Wto Sty 19, 2021 6:28 pm

"łączna suma zaległości abonamentowych wynosi ponad 1,23 mld zł". Poco oni ścigają, jak za chwilę i tak wszyscy zapłacimy kolejne 2000000000, prezydent o to za dba.
Awatar użytkownika
Krakers

Krakers Wto Sty 19, 2021 7:13 pm

A ile mają zaległości operatorzy tv satelitarnych wobec Państwa Polskiego?
Bo ja miesięcznie płacę za Cyfrę+ 96zł abonamentu i w pakiecie mam wszystkie TV państwowe to dla czego mam jeszcze raz płacić za to samo? Przecież jak idę do sklepu po chleb i płacę w sklepie za niego to nie przebiega do mnie piekarz i chce jeszcze raz zapłatę za ten już raz zapłacony chleb. Ja Poczcie Polskiej to mogę pokazać środkowy palec!
Awatar użytkownika
abc

abc Wto Sty 19, 2021 10:46 pm

Pisiory wymieniły prezesa Poczty Polskiej na swojaka, a swojak w pierwszym miesiącu urzędowania przyklepał wydruk kart do głosowania za 70 mln zł na wybory, które się nie odbyły. Takie rządy Polacy-debile sobie wybierają.
Awatar użytkownika
Ewka Konewka

Ewka Konewka Wto Sty 19, 2021 11:31 pm

Słusznie, bo jest to obowiązek. Ja płacę i jestem z tego dumna. Tylko dzięki TVP mam w kraju polskie media, a nie tylko te okropne niemieckie i amerykańskie.
Wróć do Radio

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości