WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Nicko

Polsat i TVN: Jacek Kurski błędnie zarzucił nam brak relacji z ważnych wydarzeń, oczekujemy sprostowania

Nicko Pią Paź 20, 2017 12:25 am

Kurski nie przeprosi. Zawsze idzie w zaparte. Wykończy TVP i uzna, że to życiowy sukces. A narzeczona ponoć chce wrócić do Polsatu. Chyba teraz będzie trudno.
Awatar użytkownika
Maciej konserwatywny

Re: Polsat i TVN: Jacek Kurski błędnie zarzucił nam brak relacji z ważnych wydarzeń, oczekujemy sprostowania

Maciej konserwatywny Pią Paź 20, 2017 12:28 am

A czego tu się spodziewać po bezczelnym kłamczuchu, jakim jest Kurski?
Awatar użytkownika
OLO

Re: Polsat i TVN: Jacek Kurski błędnie zarzucił nam brak relacji z ważnych wydarzeń, oczekujemy sprostowania

OLO Pią Paź 20, 2017 1:19 am

Główny lizus Prezesiny Kaczyńskiego nie przeprosi, bo mały by go z TV PiS wywalił. Zresztą obaj siebie warci.
Awatar użytkownika
Maciej konserwatywny

Maciej konserwatywny Pią Paź 20, 2017 8:05 am

"Maciej konserwatywny" napisał(a): A czego tu się spodziewać po bezczelnym kłamczuchu, jakim jest Kurski?

Ten wpis nie jest moim wpisem!
To napisał lewacki podszywacz, który myśli, że może mi zaszkodzić, podszywając się pod moją zacną osobę, ale tak naprawdę szkodzi tylko temu forum jako całości, bo wprowadza tutaj zamęt i bałagan. Z moimi poglądami wychwalającymi TVP i Kurskiego można się zgadzać lub nie, ale nikt przy zdrowych zmysłach nie będzie negował tego, że moje wpisy są przynajmniej merytoryczne! To, co robi lewacki podszywacz, podszywając się pode mnie, merytoryczne nie jest! Jest typowym trollowaniem, zachowaniem pryszczatego gimazjalisty i dzieciaka neo.

Przedwczoraj lewacki podszywacz tak ostro przesadził, że już była niezbędna interwencja moderatora, który musiał posprzątać mu wpisy. Wczoraj wieczorem moderator też sprzątnął jeden wpis lewackiego podszywacza (z tym że podszywał się pod Krychę z Wałbrzycha, a nie pode mnie). Widać jednak, że to niczego nie nauczyło lewackiego podszywacza i znowu zaczyna trollowanie od rana! Mam nadzieję, że moderator tym razem też stanie na wysokości zadania i usunie ten żałosny wpis zamieszczony 28 minut po północy (ja jeszcze NIGDY nie pisałem tutaj wpisów o tak późnej porze - śpię wtedy).
Awatar użytkownika
My

My Pią Paź 20, 2017 9:28 am

Jakie sprostowanie zabrac koncesje tym w wrogim polsce stacjom przeswietlic finanse tak samego solarza jak I Waltera dostali pieniadze od krasnoludkow gonic Polsat I tvn do putina. Vek
Awatar użytkownika
Do My

Do My Pią Paź 20, 2017 9:37 am

Ciebie to już dokumentnie posrało
Awatar użytkownika
Kamil

Kamil Pią Paź 20, 2017 9:39 am

Źdźbło w oku bliźniego widzisz, a belki w swoim nie dostrzegasz
Awatar użytkownika
Ewa

Ewa Pią Paź 20, 2017 11:03 am

Kurski działa wg zasady: najlepszą obroną jest atak. Ratuje własną skórę w bardzo nieudolny sposób, przecież jego zarzuty łatwo sprawdzić w programach. Tylko że to kłamstwo rzucane jest dla tych, którzy wierzą ślepo, nie sprawdzając. Niemniej wstyd używać tak prymitywnych chwytów.
Awatar użytkownika
Maciej konserwatywny

Maciej konserwatywny Pią Paź 20, 2017 2:00 pm

Wyzwaniem byłoby znaleźć wypowiedź Kurskiego zgodną z prawdą.
Awatar użytkownika
ŁM

ŁM Pią Paź 20, 2017 5:21 pm

"Maciej konserwatywny" napisał(a):
"Maciej konserwatywny" napisał(a): A czego tu się spodziewać po bezczelnym kłamczuchu, jakim jest Kurski?

Ten wpis nie jest moim wpisem!
To napisał lewacki podszywacz, który myśli, że może mi zaszkodzić, podszywając się pod moją zacną osobę, ale tak naprawdę szkodzi tylko temu forum jako całości, bo wprowadza tutaj zamęt i bałagan. Z moimi poglądami wychwalającymi TVP i Kurskiego można się zgadzać lub nie, ale nikt przy zdrowych zmysłach nie będzie negował tego, że moje wpisy są przynajmniej merytoryczne! To, co robi lewacki podszywacz, podszywając się pode mnie, merytoryczne nie jest! Jest typowym trollowaniem, zachowaniem pryszczatego gimazjalisty i dzieciaka neo.

Przedwczoraj lewacki podszywacz tak ostro przesadził, że już była niezbędna interwencja moderatora, który musiał posprzątać mu wpisy. Wczoraj wieczorem moderator też sprzątnął jeden wpis lewackiego podszywacza (z tym że podszywał się pod Krychę z Wałbrzycha, a nie pode mnie). Widać jednak, że to niczego nie nauczyło lewackiego podszywacza i znowu zaczyna trollowanie od rana! Mam nadzieję, że moderator tym razem też stanie na wysokości zadania i usunie ten żałosny wpis zamieszczony 28 minut po północy (ja jeszcze NIGDY nie pisałem tutaj wpisów o tak późnej porze - śpię wtedy).

Nie spinaj się tak gimbusie, bo ci żyłka pęknie. Krew mnie zalewa jak widzę tony spamu pod większością tematów. "To jest mój wpis", a "To nie jest mój wpis". Zmień nick idioto i komentuj artykuł, zamiast wypisywać brednie i syfić forum, konserwo Macieju!
Awatar użytkownika
Farelka

Farelka Pią Paź 20, 2017 5:23 pm

"Kamil" napisał(a): Źdźbło w oku bliźniego widzisz, a belki w swoim nie dostrzegasz

Nie "Źdźbło", a Drzazgę. Błysnąłeś. :(.
Awatar użytkownika
lea

lea Pią Paź 20, 2017 8:13 pm

Kurski sam w sobie jest negatywnym przekazem.
Awatar użytkownika
Maciej konserwatywny

Maciej konserwatywny Pią Paź 20, 2017 8:57 pm

"ŁM" napisał(a): Krew mnie zalewa jak widzę tony spamu pod większością tematów. "To jest mój wpis", a "To nie jest mój wpis".
.
"Podziękuj" za ten spam lewackiemu podszywaczowi, który to wszystko prowokuje.

"ŁM" napisał(a): Zmień nick idioto i komentuj artykuł, zamiast wypisywać brednie i syfić forum, konserwo Macieju!

1. Nie jestem idiotą!
2. Lubię swój nick i nie będę go zmieniał z powodu jakiegoś obleśnego lewaka, który pode mnie się podszywa!
3. Nawet gdybym zmienił nick, lewacki podszywacz też zmieni nick i dalej będzie się pode mnie podszywał. Zatem gra w zmianę nicka nie jest warta świeczki.
Awatar użytkownika
Grzegorz

Grzegorz Sob Paź 21, 2017 10:47 am

Kurski to stan umysłu. Tzn. jego braku.
Awatar użytkownika
paul

paul Sob Paź 21, 2017 12:24 pm

no teraz wiadomosci tvp sie wami zajma
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] oraz 59 gości