WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Kk

Polsat planuje kolejne sezony serialu „Przyjaciółki”. Terentiew: jesteśmy zadowoleni z wyników

Kk Czw Mar 31, 2022 6:44 am

A nie tak dawno Terentiew zapowiadała koniec przyjaciółek. Czyli ta Terentiew nie wie czy to robić, czy kończyć. Czas pani Terentiew dobiegł chyba dawno końca, a to, że nikt nie chce pracować za umowy śmieciowe to ją trzymają....
Awatar użytkownika
Michał Mazalon

Re: Polsat planuje kolejne sezony serialu „Przyjaciółki”. Terentiew: jesteśmy zadowoleni z wyników

Michał Mazalon Czw Mar 31, 2022 7:29 am

Agnieszce Gozdyrze grzecznie kilka razy zadawałem pytanie a właściwie prośbę aby przypomniała jakie afery PiS przez 7 lat ich rządów odkrył i nagłośnił Polsat.
Ceniłem ją za profesjonalizm ale okazało się że grzeczne pytanie za każdym razem nie tylko zbywane było milczeniem ale wręcz "banem" doslownie po minutach od napisania mimo kulturalnej formy a nawet wyrazów szacunku.

Niestety reakcja taka świadczy sama za siebie. Każdy chyba zrozumie...
Awatar użytkownika
Olaff

Re: Polsat planuje kolejne sezony serialu „Przyjaciółki”. Terentiew: jesteśmy zadowoleni z wyników

Olaff Czw Mar 31, 2022 7:51 am

Taaaaa Polsat zrobił zamieszanie wokół tego gniota, bo oglądalność jest katastrofalna. A przecież trzeba wciskać kit reklamodawcom, że jest inaczej.
Awatar użytkownika
Bert

Bert Czw Mar 31, 2022 9:27 am

Ta babunia Nina niech idzie na emeryturę bo ona nie wie nic o programowsniu ramówki a jej programy i gnioty to same klapy tak jak Mecenas Porada albo ta Komisarz mama czy znudzenie odgrzewanych przyjaciółek do zrzygania się po raz enty albo te okropne Kowalscy kontra Kowalscy ,Same Klapy tak jak ten Ninja badziewie też klapa bo ludzie są już znudzeni tymi badziewiami a już zwłaszcza Taniec z gównem też klapa i tak można dalej wymieniać co jeszcze jest klapą na Srolsacie kierowana przez babunie Nine.
Awatar użytkownika
Piotr

Piotr Czw Mar 31, 2022 9:49 am

Niech babunia Nina idzie na emeryturę bo ona się już wypaliła i nie wie że ludzie są znudzeni tymi gniotami do zrzygania się .
Awatar użytkownika
Andrzej

Andrzej Czw Mar 31, 2022 10:16 am

Niezależnie od tego co chciałeś powiedzieć, dawno nie czytałem tak inteligentnego komentarza.

"Bert" napisał(a): Ta babunia Nina niech idzie na emeryturę bo ona nie wie nic o programowsniu ramówki a jej programy i gnioty to same klapy tak jak Mecenas Porada albo ta Komisarz mama czy znudzenie odgrzewanych przyjaciółek do zrzygania się po raz enty albo te okropne Kowalscy kontra Kowalscy ,Same Klapy tak jak ten Ninja badziewie też klapa bo ludzie są już znudzeni tymi badziewiami a już zwłaszcza Taniec z gównem też klapa i tak można dalej wymieniać co jeszcze jest klapą na Srolsacie kierowana przez babunie Nine.
Awatar użytkownika
Jola

Jola Czw Mar 31, 2022 10:54 am

Nina czas wypocząć. Czas wydać trochę grosza. Czas oddać stery. Przez tyle lat pracy na pewno pozostawisz po sobie godnego następcę. Przecież nie zostawisz Bosa z Kasią, bo to by źle o Tobie świadczyło. Przekaż władzę komuś, kto nada tej antenie odrobinę nowości i kto wie co to jest tv. A ty zasiądź w Radzie Programowej i się wachluj.
Awatar użytkownika
AW

AW Czw Mar 31, 2022 11:44 am

Nino myśl o quizach!
Awatar użytkownika
Adrian

Adrian Czw Mar 31, 2022 11:45 am

Mówiłem, że będą kontynuować, bo nie mają nic w zamian? Cyfrowa Strefa Twórców, która miała pozyskiwać scenariusze, okazała się klapą. "Przyjaciółki" niedługo będą emitowane w nocy, bo tylko wtedy ich oglądalność będzie zadowalająca.
Awatar użytkownika
bruce

bruce Czw Mar 31, 2022 6:26 pm

20 sezonów to chyba wystarczy. Aktorki się postarzały - może zmiana pokoleniowa? Ja wysiadłem w połowie.
Awatar użytkownika
Robert

Robert Czw Mar 31, 2022 7:59 pm

"Kk" napisał(a): A nie tak dawno Terentiew zapowiadała koniec przyjaciółek. Czyli ta Terentiew nie wie czy to robić, czy kończyć. Czas pani Terentiew dobiegł chyba dawno końca, a to, że nikt nie chce pracować za umowy śmieciowe to ją trzymają....
Nie wie czy kończyć bo nie ma czucia.
Awatar użytkownika
Robert. Med

Robert. Med Pią Kwi 01, 2022 2:06 am

Wiem jedno. Rozwiązałem a raczej nie przedłużyłem umowy z Polszmatą.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 27 gości