WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
ja

Polsat pokaże drugi sezon „W rytmie serca”. Ruszyły zdjęcia do nowych odcinków

ja Nie Paź 22, 2017 11:55 pm

Polsat trafił z emisją. Dziewczyny ze Lwowa nie są żadną powalającą konkurencją, tak naprawdę oba seriale kręcą się w okolicach 2,5 miliona widzów, więc idą łeb w łeb. Poza tym druga serial Dziewczyn ze Lwowa nie jest dobra, ani tym bardziej jakaś fenomenalna, taka zwyczajna, scenariusz nie daje rady niestety (a to dziwne, bo przecież tworzą go Ludzie od Rancza, czyli poziom powinien być mega, a nie jest). W rytmie serca też nie jest wybitne, ale sympatyczne z dobrym klimatem. Świetny Damięcki oraz Fronczewski, Dębska i kilku drugoplanowych aktorów robią klimat. Najgorsza Kurdej Szatan, mdła i sztuczna jak zawsze i wszędzie, ale można przymknąć na to oko. Druga seria nie dziwi, niech kręcą.
Awatar użytkownika
gość

Re: Polsat pokaże drugi sezon „W rytmie serca”. Ruszyły zdjęcia do nowych odcinków

gość Pon Paź 23, 2017 1:55 am

całkiem spoko wyniki, a biorąc pod uwagę masę klap polsatu w ostatnich latach to kontynuacja ie dziwi :)
Awatar użytkownika
Anna

Re: Polsat pokaże drugi sezon „W rytmie serca”. Ruszyły zdjęcia do nowych odcinków

Anna Pon Paź 23, 2017 8:49 am

Serial tylko dlayego się ogląda bo jest w niefzielę. O niebo lepszy ze zmakomitym aktorstwem we wtorki na tvn. Tylko Kurdej Szatan dali by przyciągnęła widzow
Ale to poraźka
To zero aktorstwa, zła dykcja. Dramat
Dlaczego taki brak zawodowstwa sie promuje
Awatar użytkownika
abc

abc Pon Paź 23, 2017 11:52 am

Przyjemny serial, świetnie dopasowany na niedzielne wieczory. Od czasu startu Przyjaciółek Polsat nie miał takiego sukcesu wśród seriali.
Awatar użytkownika
Elo

Elo Pon Paź 23, 2017 12:37 pm

Bo to sympatyczny serial na niedzielny wieczór :)
Awatar użytkownika
Gość

Gość Pon Paź 23, 2017 1:11 pm

Z nowości zdecydowanie najlepsza pozycja.
Awatar użytkownika
Kamil

Kamil Pon Paź 23, 2017 2:12 pm

Polsat rządzi, wyspę zróbcie drugi sezon <3
Awatar użytkownika
MM

MM Pon Paź 23, 2017 2:30 pm

Serial dokładnie trafiony na szeroką niedzielną widownię.
Awatar użytkownika
gość

gość Pon Paź 23, 2017 2:59 pm

no to kurdej-szatan dała się w łąski polsatu, ciekawe ile jeszcze w TVP będziemy ją oglądać :D
Awatar użytkownika
Pena

Pena Wto Paź 24, 2017 11:29 am

Znakomicie wiedzieć, że historia, którą po prostu kupiłem. Zresztą nie tylko ja ale i miliony widzów Polsatu. Będzie dalej komunikowana i pokazywana. W rytmie serca to świetny serial.
Awatar użytkownika
Gert

Gert Wto Paź 24, 2017 2:28 pm

Polsat zrobił bardzo fajny serial i kontynuacja z racji dobrej oglądalności jest pewna.
Awatar użytkownika
Monika

Monika Wto Paź 24, 2017 11:09 pm

Fajny serial - nie ma co - jak na niedzielny wieczór.
Dla mnie super wypoczynek i czekam na kolejne serie.
Awatar użytkownika
Nana

Nana Śro Paź 25, 2017 12:02 am

Wkręciłam się strasznie w ten serial :) Nie wyobrażam sobie nawet takiej opcji, że mogliby nie robić kontynuacji :) Generalnie cała jesienna ramówka polsatu to strzał w dychę!
Awatar użytkownika
lol

lol Śro Paź 25, 2017 1:37 pm

naprawde wiesniactwo oglada serial z tym drewnem aktorskim jakim jest kurdej szatan?
Awatar użytkownika
Lara

Lara Śro Paź 25, 2017 1:37 pm

też mi się bardzo spodobało. Bardzo dobrych scenarzystów ma Polsat, to jedna rzecz, a druga sprawa - świetnie dobrana obsada, role bardzo dobrze poprowadzone. W rytmie serca po prostu chce się oglądać.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] oraz 8 gości