WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Radia

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Jasiu

Re: Polsat przed TVN najlepiej ocenianym nadawcą telewizyjnym, RMF FM przed Radiem ZET

Jasiu Pon Wrz 24, 2018 10:52 am

Ludzie nie są głupi, jak to się niektórym medialnym decydentom wydaje i czują sympatię do mediów, które nie mówią im w jaki sposób mają myśleć. Takimi stacjami są - wypisz - wymaluj - RMF FM oraz Polsat. Ja bym jeszcze do tej dwójki dodał Rzeczpospolitą, która w przypadku dzienników codziennych chyba jako jedyna trzyma umiar w przedstawianiu i komentowaniu codzienności. Posłuchajcie sobie Faktów w RMF FM i porównajcie z Wiadomościami Radia ZET. Posłuchajcie porannych rozmów w Trójce, u Mazurka i u Lubeckiej. Obejrzyjcie sobie o 19 Fakty, potem o 19:30 Wiadomości i na deser (retransmisję) Wydarzenia w Polsat 2. Brakuje najzwyczajniej w świecie szacunku do Czytelnika, Słuchacza, czy Widza. Brakuje .. Dobrze, że są Rzepa, RMF i Polsat - tam jeszcze zostały.
Awatar użytkownika
olo

Re: Polsat przed TVN najlepiej ocenianym nadawcą telewizyjnym, RMF FM przed Radiem ZET

olo Pon Wrz 24, 2018 2:06 pm

A ja bym chciał przeczytać badanie i opinie dziennikarzy o swoich pracodawcach-mediach. To dopiero byłoby interesujące.
Awatar użytkownika
poPO

poPO Pon Wrz 24, 2018 3:30 pm

Rynek TV w Polsce: 72-65-59 . Pragmatyczność - Histeria - Propaganda
Awatar użytkownika
surreality_show

surreality_show Pon Wrz 24, 2018 8:35 pm

A ja mam głęboko w nosie tv, lepiej poczytać książkę lub obejrzeć coś na Netflixie. Polsat i TVN to niekończące się bloki reklamowe, tandetne paradokumenty, pożal się programy typu talent show czy tap madl... Serio, istnieje mnóstwo innych lepszych czynności od tv ;)
Awatar użytkownika
a.

a. Pon Wrz 24, 2018 9:52 pm

Wiem, że to co napiszę jest kontrowersyjne - trudno. Ciekawe jak odsetek negatywnie oceniających Radio Maryjo słuchał tej stacji. Wydaje mi się, że bardzo niewielki.
Awatar użytkownika
wesołek

wesołek Pon Wrz 24, 2018 11:17 pm

Polacy najlepiej oceniają też Lidla i Biedronkę. Przypadek?
Wróć do Radio

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości