WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
prawnik

Polsat SuperHit Festiwal po raz trzeci w Sopocie

prawnik Wto Lis 29, 2016 10:03 am

Jest koniec listopada. Wiemy, co Polsat będzie robił pod koniec maja przyszłego roku.

Jest koniec listopada. Właśnie dowiadujemy się, gdzie TVP zamierza zrobić imprezę Sylwestrową.

Ład korporacyjny. Planowanie. Procedury.
Awatar użytkownika
Maciek

Re: Polsat SuperHit Festiwal po raz trzeci w Sopocie

Maciek Wto Lis 29, 2016 10:26 am

Kiedy i czy w ogóle TVP zorganizuje Festiwal Opolski?)
Awatar użytkownika
Werona

Re: Polsat SuperHit Festiwal po raz trzeci w Sopocie

Werona Wto Lis 29, 2016 11:00 am

Może powinni uruchomić wtedy Disco Polo Music HD...?
Awatar użytkownika
Miet

Re: Polsat SuperHit Festiwal 2017 w maju w Sopocie

Miet Wto Lis 29, 2016 7:30 pm

No i spoko. Dotychczasowe edycje Polsat świetnie zorganizował i pokazywał, więc pora teraz czekać na następną. Ale póki co to ja żyję jeszcze myślami o Sylwestrze, gdzie też Polsat zawsze najlepiej wypada.
Awatar użytkownika
Drox

Drox Wto Lis 29, 2016 8:38 pm

Fajny festiwal :) Szkoda, że do Sopotu mam tak daleko bo na pewno bym się wybrał. No ale dobrze, że jest polsat i transmisja. Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
Tadek

Tadek Śro Lis 30, 2016 12:12 am

Polsat ma w sumie dobre festiwale muzyczne, więc poczekajmy co pokaże. Poprzednie edycje były całkiem niezłe, więc następna będzie pewnie też oki - przynajmniej bez cenzury.
Awatar użytkownika
Vares

Vares Śro Lis 30, 2016 7:35 am

Dobrze, że Polsat kontynuuje festiwal, bo na tle różnych festiwali w Polsce wygląda interesująco - szczególnie w porównaniu z Opolem robionym przez TVP.
Awatar użytkownika
Eyfstrynir

Eyfstrynir Śro Gru 14, 2016 5:44 pm

Wydarzenie to na pewno zacne, więc jak jest zainteresowanie, a wiem, że jest, to niech to Polsat organizuje i pokazuje. A tak na marginesie, to sam się już nie mogę doczekać. Sylwestra z Polsatem. A to już tylko 2 tygodnie zostały :)
Awatar użytkownika
Rafał

Rafał Czw Gru 15, 2016 3:48 pm

Dla mnie imprezy organizowane przez Polsat to jedne z lepszych - no może poza Disco Polo, którego nie jestem w stanie strawić. Dobrze, że tak wcześnie wiadomo, można sobie weekend zaplanować, poza tym jest tyle festiwali, że pewnie była walka o wykonawców :)
Awatar użytkownika
Kucjan

Kucjan Czw Gru 15, 2016 7:32 pm

Wszystkie najlepsze festiwale i imprezy pokazuje teraz Polsat :) Do tego jeszcze parę festiwali kabaretowych - prawdziwie rozrywkowa stacja się zrobiła :) Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
Maciek

Maciek Pon Gru 19, 2016 4:04 pm

Tu się muszę zgodzić, Polsatowi te festiwale muzyczne bardzo dobrze wychodzą. Raz że jest zazwyczaj świetna obsada i te występy są bardzo udane, a dwa, że Polsat je bardzo dobrze pokazuje i nawet reklamy są dobrze wkomponowane - akurat wtedy, kiedy człowiekowi przydałaby się chwilka przerwy!
Awatar użytkownika
Leon

Leon Czw Gru 29, 2016 2:46 pm

Byłem na jednym festiwalu na żywo i jest świetnie. Natomiast muszę powiedzieć, że transmisja w Polsacie wcale gorsza nie jest. Pokazują dokładnie to, co trzeba, tak że człowiek się czuje tak, jakby był na miejscu.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] oraz 9 gości