WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Rocky

Polsat ujawnił ostatniego uczestnika „Twoja twarz brzmi znajomo”

Rocky Czw Lut 02, 2023 12:37 am

dajcie Love Island do Polsatu
Awatar użytkownika
Mix

Re: Polsat ujawnił ostatniego uczestnika „Twoja twarz brzmi znajomo”

Mix Czw Lut 02, 2023 5:44 am

Jeszcze nagrodę podnieśćie bo od samego początku programu jest 10 tys ...za wygrany odcinek a to na obecne czasy mało,min.to 25tys .
Awatar użytkownika
tv

tv Czw Lut 02, 2023 6:35 am

Myślałem, że będzie zwykły człowiek, który potrafi śpiewać, a tu jak zwykle "wokalista". Ustawka jak zwykle- gdzie by dopuścili kogoś z ulicy...
Awatar użytkownika
Tomekk

Tomekk Czw Lut 02, 2023 6:49 am

"tv" napisał(a): Myślałem, że będzie zwykły człowiek, który potrafi śpiewać, a tu jak zwykle "wokalista". Ustawka jak zwykle- gdzie by dopuścili kogoś z ulicy...

o to to. Jak ogłosili nowość że będzie osoba wyłoniona w castingu. To ja myślałem że będzie to casting z prawdziwego zdarzenia coś jak w najlepszych latach świetności casting do programu "Idol"
A skoro tak zrobili to mogli pójść jeszcze krócej i zaproponować kogoś z występujących w polsatowskich paradokumentów mając ich całe mnóstwo z pewnością ktoś by się znalazł potrafiający śpiewać.
Awatar użytkownika
Neo

Neo Czw Lut 02, 2023 7:13 am

Jest Janoszek i Jaroszek, to może od razu powstaniem Wyspa Miłości, która w pewnym momencie na Trudne Sprawy odpowie Dlaczego Ja a nie On załapał się na Nasz nowy Dom w którym co weekend w Piekielnej Kuchni odbywały się Zdrady. Po wszystkim stał się Chłopakiem do wzięcia.
Awatar użytkownika
jaka ustawka?

jaka ustawka? Czw Lut 02, 2023 3:39 pm

"tv" napisał(a): Myślałem, że będzie zwykły człowiek, który potrafi śpiewać, a tu jak zwykle "wokalista". Ustawka jak zwykle- gdzie by dopuścili kogoś z ulicy...

to nie ustawka - Daniel wziął udział w castingu jak każdy inny. Po prostu dobrze mu poszlo.
Awatar użytkownika
ktoś

ktoś Czw Lut 02, 2023 3:40 pm

zwykły chłopak - można posłuchać go danieljaroszek.pl
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 27 gości