WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Internetu

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
w

Polsatnews.pl wyprzedził TVP.info, portale stacji informacyjnych zyskały 93 proc. odsłon

w Sob Cze 06, 2020 8:39 am

Czy Kuba Sufin wciąż trzyma pieczę nad TVP.info? Jeśli tak, to dziwię się, że podpisuje się pod czymś takim
Awatar użytkownika
andyd

Re: Polsatnews.pl wyprzedził TVP.info, portale stacji informacyjnych zyskały 93 proc. odsłon

andyd Sob Cze 06, 2020 9:45 am

brawo tvn24
Awatar użytkownika
Mariusz

Re: Polsatnews.pl wyprzedził TVP.info, portale stacji informacyjnych zyskały 93 proc. odsłon

Mariusz Sob Cze 06, 2020 10:08 am

Kto odpowiada za TVP Info? Tam regularnie słychać o spadkach, pokonuje ich kolejna konkurencja, czyli tracą czytelników. Jakiś dyrektor się przyzna, że to jego wina, czy jak zwykle nie ma winnych?
Awatar użytkownika
Qwert

Qwert Sob Cze 06, 2020 11:01 am

Bardzo słaba dla mnie jest nowa strona tvn24.pl Podoba mi się za to nowa strona radia zet, gdzie postanowili na informacje.
Awatar użytkownika
Goździk

Goździk Sob Cze 06, 2020 11:43 am

A jeszcze polsatnews.pl za niedługo wyprzedzi tvn24.pl jak Polsat kupi portal internetowy interia.pl.
Awatar użytkownika
K2101

K2101 Sob Cze 06, 2020 12:23 pm

Coraz mniej ludzi chce tej propagandy
Awatar użytkownika
rozbawiony

rozbawiony Sob Cze 06, 2020 2:10 pm

"K2101" napisał(a): Coraz mniej ludzi chce tej propagandy

a w tvnie nie ma propagandy? haha
Awatar użytkownika
K2101

K2101 Sob Cze 06, 2020 6:27 pm

^^^^
Jest, ale nie płacę za nią. A na TVP muszę płacić, bo rekomoensaty za abonament pochodzą z budżetu państwa. Nawet jak mam tylko odbiornik radiowy to muszę zapłacić abonament.
Wróć do Internet

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości