WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Reklamy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
gość

Polska Fundacja Narodowa: rejs Kusznierewicza na 100-lecie niepodległości kosztuje 3 mln zł rocznie, jacht trafi do akademii morskiej

gość Pon Mar 26, 2018 6:30 pm

Ordynarne patriotyczne narodowe kłamstwo - nie ma żadnego stulecia niepodległości , bo od Jałty nie minęło 100 lat, jest tylko setna rocznica odzyskania niepodległości w 1918 roku - a to jest bardzo istotna różnica . Obecna państwowość to jest 3 RP, której PRL był częścią.
Awatar użytkownika
Ja pier...

Re: Polska Fundacja Narodowa: rejs Kusznierewicza na 100-lecie niepodległości kosztuje 3 mln zł rocznie, jacht trafi do akademii morskiej

Ja pier... Pon Mar 26, 2018 8:14 pm

Żądam, ŻĄDAM wstrzymania tej dotacji. Gdzie ta promocja będzie, w portach? Czy którykolwiek dziad borowy z PFN był kiedykolwiek w porcie?! Ja byłem: zbiry, szmuglerzy, kur..., Filipińczycy, zalani marynarze, Rosjanie, Polacy, zgraja ludzi, którzy mają wywalone na kraj i banderę, byle kasa na koncie się zgadzała. Wśród nich ma być promocja? Co to w ogóle za nonsensowny pomysł? Co to za bzdury?!
Awatar użytkownika
Krasawica

Re: Polska Fundacja Narodowa: rejs Kusznierewicza na 100-lecie niepodległości kosztuje 3 mln zł rocznie, jacht trafi do akademii morskiej

Krasawica Pon Mar 26, 2018 10:06 pm

A po co to komu?
Tak z ręką na sercu: kogo na świecie obchodzi polski żeglarz, o którym na świecie nikt nic nie wie?
Kto go pokaże - jakaś telewizja, dobry kanał na YT?
I to wszystko za 3 miliony zł.
Ratunku.
Awatar użytkownika
Dodo

Dodo Wto Mar 27, 2018 3:34 pm

"Krasawica" napisał(a): A po co to komu?
Tak z ręką na sercu: kogo na świecie obchodzi polski żeglarz, o którym na świecie nikt nic nie wie?
Kto go pokaże - jakaś telewizja, dobry kanał na YT?
I to wszystko za 3 miliony zł.
Ratunku.

Nie 3 mln, a 6 milinów za 2 lata rejsu i promocję Polski w portach. Skandal.
Awatar użytkownika
ksawery

ksawery Pią Mar 30, 2018 12:10 pm

Niech wieczna balanga pana Kusznierewicza nadal trwa. W sposób prymitywny "podpuszcza" naiwnych "swoim projektem" - a bardziej snobistycznie "prodżektem" i wszystko wskazuje na to, że kolejne 3 lata będzie imprezował. Dlaczego nie pracuje tak ciężko jak inni Polacy na utrzymanie swoich rodzin? Napływał się swoją małą łódeczką ... i tu wielkie sukcesy... i nadal nie podejmie się uczciwej pracy.
Awatar użytkownika
kolo

kolo Czw Kwi 05, 2018 2:09 pm

pomieszanie z poplątaniem, nic się kupy nie trzyma, ale przecież to nic nowego... typowa pisowskie partanina
Wróć do Reklama

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości