WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Prasy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Babcia Mówi

Polski „Vogue” uruchamia oficjalne profile na Facebooku i Instagramie

Babcia Mówi Śro Sty 17, 2018 4:32 pm

Jeżeli teraz Vogue uruchamia oficjalny profil fb to na jakim profilu fb zamieścili jesienią ankietę? Fejkowym?
Awatar użytkownika
KOCIO

Re: Polski „Vogue” uruchamia oficjalne profile na Facebooku i Instagramie

KOCIO Czw Sty 18, 2018 12:46 pm

Dlaczego tak mało komentarzy ?... czy temat VOGUE .. nie kreci ? ... przykurzony ? ... dlaczego tak cicho ........ szkoda :-( ........
Awatar użytkownika
bla

bla Czw Sty 18, 2018 2:46 pm

"KOCIO" napisał(a): Dlaczego tak mało komentarzy ?... czy temat VOGUE .. nie kreci ? ... przykurzony ? ... dlaczego tak cicho ........ szkoda ........
No ale o czym tu dyskutować, co komentować? że profile w portalach społecznościowych mają? to dobrze, niech mają. ja też mam :) Jak się ukaże pierwszy numer polskiej edycji, ruszą dyskusje. A może temat VOGUE w ogóle ludzi w Polsce nie kręci, poza jakąś grupką, która na tym chce zarobić? moment na wejście Vogue do Polski był dawno, ale przespano sprawę.
Awatar użytkownika
Karol K

Karol K Czw Sty 18, 2018 6:00 pm

"KOCIO" napisał(a): Dlaczego tak mało komentarzy ?... czy temat VOGUE .. nie kreci ? ... przykurzony ? ... dlaczego tak cicho ........ szkoda ........

Drogi KOCIO,
weź se młocio
puknij się w makówkę, którą masz za główkę
Awatar użytkownika
selective

selective Pon Lut 05, 2018 4:58 pm

Nie wróżę powodzenia temu tytułowi - takich gazet jest całe mnóstwo a większość prezentowanych treści znajdziemy w internecie.
Chwalą się, że za reklamę u nich trzeba będzie zapłacić nawet 280tyś zł - fajnie, ale skoro tak na tym zarabiają to może cenę niech obniżą za numer? Bo mnie jako potencjalnego nabywcę średnio interesuje ile te darmozjady zarobią.
Wróć do Prasa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości