WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Radia

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Tack

Polskie Radio odpowiada Maszy Makarowej: nie wyeliminowano „GW” z przeglądów prasy, skasowano tylko jeden tekst

Tack Wto Lip 26, 2016 11:07 am

Po co jeszcze dyskutować z putinowsko-michnikowym szambem ?
Awatar użytkownika
Ziew;)

Re: Polskie Radio odpowiada Maszy Makarowej: nie wyeliminowano „GW” z przeglądów prasy, skasowano tylko jeden tekst

Ziew;) Wto Lip 26, 2016 11:40 am

Zaprezentowany w dwóch powyższych komentarzach, merytoryczny język miłości zwolenników dobrej zmiany to naprawdę przyjemna rzecz. Aż serce rośnie, gdy się czyta te słowa pełne katolickiego miłosierdzia i szacunku dla odmiennych poglądów godnego prawdziwych patriotów. Tym trudniej przychodzi zrozumieć opór pewnych grup oraz ich nieuzasadnioną krytykę zaprezentowanej powyżej troski o losy kraju.
Awatar użytkownika
widz555

Re: Polskie Radio odpowiada Maszy Makarowej: nie wyeliminowano „GW” z przeglądów prasy, skasowano tylko jeden tekst

widz555 Wto Lip 26, 2016 11:45 am

Taka emocjonalna odpowiedź Radia tylko uprawdopodabnia tezy dziennikarki, która się zwolniła. To nie jest profesjonalne i raczej potwierdza nieciekawą atmosferę pracy w PR. Czyli tradycyjnie, prawda leży po środku.
Awatar użytkownika
prawnik

prawnik Wto Lip 26, 2016 11:48 am

Pierwsze trzy wpisy dobitnie świadczą, że przesłanie miłości bliźniego i radosnego życia niesione przez Franciszka na Światowe Dni Młodzieży zdają się trafiać w próżnię intelektualną.
Awatar użytkownika
Maciej konserwatywny

Maciej konserwatywny Wto Lip 26, 2016 11:52 am

Jeśli ktoś przyzwyczaił się do lewackiego Polskiego Radia, jakie było w ostatnich latach, i nie odpowiada mu praca w NORMALNYM Polskim Radiu, jakie jest od początku tego roku, to cóż poradzić, droga wolna! :) Życzę tej Maszy powodzenia w innych mediach, które bardziej spełnią jej oczekiwania. :)
Awatar użytkownika
faraon

faraon Wto Lip 26, 2016 11:58 am

Jestem pracownikiem PRdZ, akurat w tej sytuacji Polskie Radio na rację. Podkreślę przy tym, że nie jestem w żaden sposób związany z "dobrą zmianą" ani nie jestem jej zwolennikiem.
Awatar użytkownika
prawnik

prawnik Wto Lip 26, 2016 12:22 pm

"faraon" napisał(a): Jestem pracownikiem PRdZ, akurat w tej sytuacji Polskie Radio na rację. Podkreślę przy tym, że nie jestem w żaden sposób związany z "dobrą zmianą" ani nie jestem jej zwolennikiem.

Poruszono tu kilka wątków. Jaką sprawę masz na myśli (z czym konkretnie się zgadzasz)?
Awatar użytkownika
Znawczyni

Znawczyni Wto Lip 26, 2016 12:22 pm

Witajcie. Moi Drodzy. Tak jest we wszystkich regionalnych rozgłośniach Polskiego Radia. Państwo myślicie, że ludzie odchodzą, bo chcą? Ludzi się wyzywa, szkaluje, każe łamać zasady dziennikarskie, za rządów PO nikt mi nie kazał doprowadzać do płaczu niepełnosprawnej i schorowanej kobiety! Jednak "dobra zmiana" mi kazała! Nikt nie wie, jak jest. Doskonałym przykładem jest Polskie Radio Koszalin...Mobbing pełną gębą, odkąd redaktorek z TVN-u został programowym dyrektorem. Bez doświadczenia, za to po znajomości. Wyzywa, krzyczy, każe manipulować materiały i jest bardziej pisowy niż sam prezes tej partii. Takie mają być media? Tego się nie da słuchać. Kto ma rozum i jest średnio inteligentny to wie, o czym piszę. ŻENADA!
Awatar użytkownika
Łukasz

Łukasz Wto Lip 26, 2016 12:26 pm

Gadzinówkę Michnika i tak mogli by pominać. Ktoś to w ogóle czyta jeszcze? :)
Awatar użytkownika
Ziew;)

Ziew;) Wto Lip 26, 2016 12:49 pm

@Łukasz: och, jakże pięknie Szanowny Pan operuje językiem miłości, łza mi się w oku zakręciła (oczywiście w prawym). Jakże wysublimowany dowcip kryje to pozornie retoryczne pytanie! Dzięki tak wyrafinowanym formom uzewnętrzniania miłości do Umiłowanej Ojczyzny oraz troski o jej przyszłość masowo i lawinowo rosną zwarte szeregi biało-czerwonej drużyny. Wznoszę na Szanownego Pana cześć toast napojem energetycznym "Żołnierze Wyklęci", gdyż tylko ten napój przystoi Prawdziwemu Polakowi.
Awatar użytkownika
Znawczyni

Znawczyni Wto Lip 26, 2016 1:27 pm

Czemu mój wpis ostatni usunięto?
Awatar użytkownika
Znawczyni

Znawczyni Wto Lip 26, 2016 1:31 pm

Mam bana? Zabawne:)
Awatar użytkownika
aaa

aaa Wto Lip 26, 2016 2:26 pm

Z tego co dociera do opinii publicznej pani Makarowa zachowała się nieprofesjonalnie porzucając swoje obowiązki w czasie trwania umowy o pracę. Uważam to za skandal i nigdy nie ztrudniłbym kogoś takiego. A swoją drogą pani Maszo, niech pani nie żartuje bo jeśli mówić o braku profesjonalizmu to tylko w pani wykonaniu.
Pani zachowuje się poltycznie i niech pani nie miesza do tego spraw drugorzędnych w dodatku zmyślonych
Awatar użytkownika
NKdSMPWWJSR

NKdSMPWWJSR Wto Lip 26, 2016 2:43 pm

"Maciej konserwatywny" napisał(a): Jeśli ktoś przyzwyczaił się do lewackiego Polskiego Radia, jakie było w ostatnich latach, i nie odpowiada mu praca w NORMALNYM Polskim Radiu, jakie jest od początku tego roku, to cóż poradzić, droga wolna! Życzę tej Maszy powodzenia w innych mediach, które bardziej spełnią jej oczekiwania.

Towarzyszu Macieju. Brawo i jeszcze raz BRAWO. Widzimy że spełnia towarzysz pokładane w nim nadzieje. Trzymać tak dalej. W sekrecie zdradzimy ze nie kto inny tylko nasz Wielki Przywódca rozważa ten zaszczyt dla towarzysza jak pocałowanie swojej reki. Niech tylko Towarzysz nas nie zawiedzie. Narodowa Komisja do Spraw Monitorowania Poprawności Wpisów Wychwalających Jedynie Słuszny Rząd
Awatar użytkownika
Piotr postępowy

Piotr postępowy Wto Lip 26, 2016 2:49 pm

"aaa" napisał(a): Z tego co dociera do opinii publicznej pani Makarowa zachowała się nieprofesjonalnie porzucając swoje obowiązki w czasie trwania umowy o pracę. Uważam to za skandal i nigdy nie ztrudniłbym kogoś takiego. zmyślonych

Niestety w relacji pracownik - pracodawca to pracodawca występuje z pozycji siły. Jak Polskie radio zwalnia, o pardon, jak pracownicy odchodzą za porozumieniem stron, to zwalnia ich się też ze świadczenia pracy i nikt ich nie pyta, czy chcieliby jeszcze wspomóc zespół czy nie (ani tym bardziej nie pyta zespołu, czy podoła).
Tu pracownik uznał, że nie chce dłużej współpracować, utracił zaufanie do pracodawcy i też powinien mieć prawo do zwolnienia ze świadczenia pracy. Ale nie, tu firma nie pójdzie mu na rękę...
Wróć do Radio

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 22 gości