WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Radia

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
K.

Polskie Radio uruchamia nowy kanał muzyczny ABBA Non-Stop

K. Pią Lis 05, 2021 9:49 am

to już kolejna stacja non stop ABBA. Było Radio Waterloo - chyba ze 3 lata temu zawiesili, Jest abba.ru i teraz PR ;)
Awatar użytkownika
BUAHAHA

Re: Polskie Radio uruchamia nowy kanał muzyczny ABBA Non-Stop

BUAHAHA Pią Lis 05, 2021 11:29 am

ŻABBA?
Awatar użytkownika
Krystian

Krystian Pią Lis 05, 2021 2:07 pm

No to niech teraz zlikwidują 3 której nikt nie słucha.
Awatar użytkownika
wrak aneksu do raportu

wrak aneksu do raportu Pią Lis 05, 2021 3:02 pm

BUAHAHAHAHAHABBA!
Jedziesz Agnieszka, orka na pełnej.
Zenek za mało nagrał?
To może radio Zenek Bayer Martyniuk Full, w przerwach między utworami sam prezes, premier albo prezydĘt może czytać wybrane encykliki Papieża(pola)ka.
Awatar użytkownika
Leon

Leon Pią Lis 05, 2021 5:33 pm

Pewnie jakiś pisowski dostojnik kocha muzykę Abby więc paziowie robią mu kanał;) Wszystko dla towarzyszy z pis.
Awatar użytkownika
Yenni

Yenni Pią Lis 05, 2021 7:08 pm

"K." napisał(a): to już kolejna stacja non stop ABBA. Było Radio Waterloo - chyba ze 3 lata temu zawiesili, Jest abba.ru i teraz PR

Ale to ma być porównanie do rosyjskiego kanału? To się ma nijak, bo tamten puszcza zapętlone piosenki z pirackich płyt. W PR jest ponad 70 godzin muzyki, są normalne zapowiedzi, ciekawostki, ten kanał wciąż się rozwija. Jakościowo między rosyjskim a polskim jest przepaść głębokości Rowu Mariańskiego.
Nie, żebym broniła mediów publicznych, bo one są nie do obrony. Ale ten kanał jest naprawdę dobrze zrobiony. I nie ma się do czego przyczepić.
Awatar użytkownika
MaryAnn

MaryAnn Pią Lis 05, 2021 7:09 pm

"Leon" napisał(a): Pewnie jakiś pisowski dostojnik kocha muzykę Abby więc paziowie robią mu kanał;) Wszystko dla towarzyszy z pis.
A mogę zapytać, skąd takie info? Bo ja też lubię ABBĘ, a z prawicą mi całkiem nie po drodze. Czy ze wstydu dla swoim upodobań muzycznych powinnam się zapaść pod ziemie?...
Awatar użytkownika
Szymon

Szymon Pią Lis 05, 2021 7:14 pm

Kto za to płaci? Dystrybutor płyt Abby? Czy to produkcja własna?
Awatar użytkownika
MaryAnn

MaryAnn Pią Lis 05, 2021 7:14 pm

"wrak aneksu do raportu" napisał(a): BUAHAHAHAHAHABBA!
Zenek za mało nagrał?
To może radio Zenek Bayer Martyniuk Full, w przerwach między utworami sam prezes, premier albo prezydĘt może czytać wybrane encykliki Papieża(pola)ka.

Ej, z całym szacunkiem dla każdej muzyki - przecież porównanie Abby do Zenka to jakby Chanel no.5 ze swojskim obornikiem zestawić :)
Awatar użytkownika
Omega

Omega Pią Lis 05, 2021 7:21 pm

Super! Bardzo mi się podoba. Mam nadzieję, że będzie dużo współczesnych remiksów
Awatar użytkownika
wrak aneksu do raportu

wrak aneksu do raportu Pią Lis 05, 2021 7:54 pm

"MaryAnn" napisał(a):
Zenek za mało nagrał?

Ej, z całym szacunkiem dla każdej muzyki - przecież porównanie Abby do Zenka to jakby Chanel no.5 ze swojskim obornikiem zestawić

Chodzi jedynie o to, że w narodowym radiu powinna być promowana narodowa muzyka (kultura), a chyba powszechnie wiadomo, że Zenek z tym piratem z BayerFull, to absolutni ulubieńcy partii trzymającej aktualnie władze, czyli mocodawców kierownictwa Wolskiego Radia.
Następni w kolejce są chyba Pietrzak, Kodymowski czy #ujekSamoZło.
Awatar użytkownika
Joasia

Joasia Pią Lis 05, 2021 8:03 pm

Prezes Kamińska jednak nie ma litości i nie odpuszcza. Jest ciągle na szczycie swojej Listy Absurdów.
Awatar użytkownika
...

... Pią Lis 05, 2021 8:07 pm

Fajne. Gdybym chciała słuchać Abby 24 godziny na dobę i zepsuł mi się Spotify, i Youtube, ale nie zepsułby mi się internet, to być może włączyłam nową stację Polskiego Radia. Uważam, że to sukces, bo żadnej innej stacji PR tak niewiele nie brakuje do tego, żebym ją włączyła.
Awatar użytkownika
Hanna

Hanna Pią Lis 05, 2021 8:09 pm

A ja tam bardzo lubię Abbę i cieszę się, że odkopano jej przeboje. Nie politykę tylko słucham dobrej muzyki, a o tę w radiu coraz trudniej.
Awatar użytkownika
Yenni

Yenni Pią Lis 05, 2021 9:28 pm

"wrak aneksu do raportu" napisał(a):
"MaryAnn" napisał(a):
Zenek za mało nagrał?

Ej, z całym szacunkiem dla każdej muzyki - przecież porównanie Abby do Zenka to jakby Chanel no.5 ze swojskim obornikiem zestawić

Chodzi jedynie o to, że w narodowym radiu powinna być promowana narodowa muzyka (kultura), a chyba powszechnie wiadomo, że Zenek z tym piratem z BayerFull, to absolutni ulubieńcy partii trzymającej aktualnie władze, czyli mocodawców kierownictwa Wolskiego Radia.
Następni w kolejce są chyba Pietrzak, Kodymowski czy #ujekSamoZło.

No to przyda się trochę zachodniej, innej i wyższej kultury :) Wyższej niż Zenek, Pietrzak i majteczki w kropeczki :)
Wróć do Radio

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości