WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Prasy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Piotr

Poseł Zjednoczonej Prawicy do naczelnego „Głosu Wielkopolskiego”: jesteś zakompleksionym grubaskiem

Piotr Czw Cze 24, 2021 11:25 am

Najbardziej bawią mnie kłótnie Gazety polskiej z wSIeCI. Ale bitwa na Tt propagandysty pisowskiego z posłem Bielana jest tez zabawna.
Awatar użytkownika
Pankracy

Re: Poseł Zjednoczonej Prawicy do naczelnego „Głosu Wielkopolskiego”: jesteś zakompleksionym grubaskiem

Pankracy Czw Cze 24, 2021 11:47 am

"Piotr" napisał(a): Najbardziej bawią mnie kłótnie Gazety polskiej z wSIeCI. Ale bitwa na Tt propagandysty pisowskiego z posłem Bielana jest tez zabawna.

Faktycznie, ta pyskówka to żenada do kwadratu, ale musisz przyznać że konflikt Agory z GW to jest dopiero pożar w b*rdelu.
Awatar użytkownika
Filemon

Re: Poseł Zjednoczonej Prawicy do naczelnego „Głosu Wielkopolskiego”: jesteś zakompleksionym grubaskiem

Filemon Czw Cze 24, 2021 2:53 pm

Mam dla pana posła jedno określenie - thebill, po prostu thebill
Awatar użytkownika
Trinde

Trinde Czw Cze 24, 2021 5:55 pm

mamo, a PiSowcy siem kucą.
Awatar użytkownika
JJ

JJ Czw Cze 24, 2021 6:51 pm

Qrła, kto mi odda 2 minuty życia.
Awatar użytkownika
ola

ola Sob Cze 26, 2021 7:47 am

okropny ten Bortniczuk!warci siebie z Bielanem…..
Wróć do Prasa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość