WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telekomunikacji

Moderatorzy: Moderator, Robin

Awatar użytkownika
Piotr

Pożar w budynkach T-Mobile Polska, przestało działać telefoniczne biuro obsługi klientów

Piotr Czw Sty 31, 2019 5:14 pm

Jedno pytanie. Gdzie jest w Warszawie dzielnica Annopol?
Awatar użytkownika
Jacek

Re: Pożar w budynkach T-Mobile Polska, przestało działać telefoniczne biuro obsługi klientów

Jacek Czw Sty 31, 2019 6:40 pm

Przynajmniej od razu poinformowali klientow i nie ukrywali przyczyny. Dobra reakcja działu pr, co ich tam obsluguje
Awatar użytkownika
Ewelina

Re: Pożar w budynkach T-Mobile Polska, przestało działać telefoniczne biuro obsługi klientów

Ewelina Czw Sty 31, 2019 6:46 pm

Może na co dzień konkurujące ze sobą sieci jakoś pomogą? Byłby to z ich strony miły gest w takiej chwili.
Awatar użytkownika
Patryk

Patryk Pią Lut 01, 2019 1:12 am

Dzwoniłem przed chwilą. Miły Pan oznajmił mnie o problemach i poinformował o pożarze. Starają się to wszystko naprawić. Na całe szczęście podobno w pożarze nikt nie ucierpiał. Takie rzeczy się zdarzają. Sam mam problem bo potrzebuje parę rzeczy z T-Mobile ale teraz w takim obliczu jakoś sobie poradzę. Bądźcie cierpliwi na pewno wszystko wróci do normy tylko muszą wiadomo odbudować to co uległo zniszczeniu.
Pozdrawiam.
Patryk
Awatar użytkownika
pozdrowiom

pozdrowiom Pią Lut 01, 2019 8:14 am

"Piotr" napisał(a): Jedno pytanie. Gdzie jest w Warszawie dzielnica Annopol?

Jedziesz prosto, potem w prawo i w lewo i już jesteś ¯\_(ツ)_/¯
Awatar użytkownika
Ralf

Ralf Sob Lut 02, 2019 8:00 am

Nie mają centrum zapasowego?
Wróć do Telekomunikacja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości