WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Internetu

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
haha

Producent „Jestem mordercą” zgłosił do prokuratury wyciek filmu z VoD.pl. „34 włamania w kilka godzin”

haha Pią Lut 03, 2017 11:06 am

hahahahahahahahah!!!!!
Awatar użytkownika
sowa

Re: Producent „Jestem mordercą” zgłosił do prokuratury wyciek filmu z VoD.pl. „34 włamania w kilka godzin”

sowa Pią Lut 03, 2017 11:33 am

Pewnie znajomi królika donieśli komu trzeba, że taka kopia w ogóle się pojawi ;-)
Awatar użytkownika
ufo87pl

Re: Producent „Jestem mordercą” zgłosił do prokuratury wyciek filmu z VoD.pl. „34 włamania w kilka godzin”

ufo87pl Pią Lut 03, 2017 11:44 am

Tak na logike - skoro nie grają tego w kinach to jaki problem wydać to na dvd/bd oraz normalnie zamieścić w serwisach VOD? Sami się proszą o piracenie.
Awatar użytkownika
Dido

Dido Pią Lut 03, 2017 12:27 pm

"ufo87pl" napisał(a): Tak na logike - skoro nie grają tego w kinach to jaki problem wydać to na dvd/bd oraz normalnie zamieścić w serwisach VOD? Sami się proszą o piracenie.

Logiczne? Chyba, że to logika złodzieja. "Sami się proszą o piracenie". Co za idiotyzm!!! Jak Cie okradną, to też oznacza, że się prosiłeś??? DVD wydaje się po 4 miesiącach od premiery kinowej, na VOD pojawia się po 6. To jest standard. Kiedy o się stało film był jeszcze w kinach.
Awatar użytkownika
Grażka

Grażka Pią Lut 03, 2017 1:02 pm

"Dido" napisał(a):
"ufo87pl" napisał(a): na VOD pojawia się po 6. To jest standard. Kiedy o się stało film był jeszcze w kinach.

to chyba w naszym polskim zascianku takie standardy. norma na świecie jest rownolegle wypuszczanie BD/DVD i TVOD.
Awatar użytkownika
Dido

Dido Pią Lut 03, 2017 2:53 pm

I polski zaścianek tym usprawiedliwia złodziejstwo.
Awatar użytkownika
do Dido

do Dido Pią Lut 03, 2017 3:07 pm

Nikt nie usprawiedliwa - po prostu koryguje fakty, z którymi Pan/Pani sie mija.
Awatar użytkownika
abc

abc Sob Lut 04, 2017 1:59 pm

Co jak co ale pod GH takie rzecz by sie nie podzialy :)
Awatar użytkownika
xyz do abc

xyz do abc Wto Lut 07, 2017 4:37 pm

Nie bądź taki pewny.
Awatar użytkownika
narywarka

narywarka Wto Maj 30, 2017 11:38 am

"Dido" napisał(a):
"ufo87pl" napisał(a): Tak na logike - skoro nie grają tego w kinach to jaki problem wydać to na dvd/bd oraz normalnie zamieścić w serwisach VOD? Sami się proszą o piracenie.

Logiczne? Chyba, że to logika złodzieja. "Sami się proszą o piracenie". Co za idiotyzm!!! Jak Cie okradną, to też oznacza, że się prosiłeś??? DVD wydaje się po 4 miesiącach od premiery kinowej, na VOD pojawia się po 6. To jest standard. Kiedy o się stało film był jeszcze w kinach.

Zrobienie prostego menu to godzina roboty. Nagranie i imienne oznaczenie płyty - 15 minut. Wysyłają kurierem i mają pewność, że nic nie wyciekło. Dla pewności dodają do każdej kopii znak wodny i wiedzą, kto ewentualnie puścił w obieg. Takie to skomplikowane?
Wróć do Internet

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości