WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Reklamy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Ja

Puszcza Białowieska odtworzona w Minecrafcie. „Chcemy pomóc puszczy przetrwać”

Ja Sob Lip 08, 2017 7:08 pm

1. Co z centrum Lublina? Czy Greenpeace wraz z wiertniczo - Czerska trzódką zareagują w końcu na skandaliczne decyzje naruszające równowagę ekologiczna i stanowiska endemicznych gatunkow zagrożonych przez polityków PO?
2. Czy chlopaki z Greenpeace Czersko wiertniczej koalicji mogliby przeczytać podręcznik do biologii dla klasy 1. Z lat 90 tych i nabyć podstawowej wiedzy na temat ekologii i puszczy?
3. Chłopaki - próbujecie powtórzyć Rozpądek, ale
Awatar użytkownika
Ja

Re: Puszcza Białowieska odtworzona w Minecrafcie. „Chcemy pomóc puszczy przetrwać”

Ja Sob Lip 08, 2017 7:10 pm

...powtórzyć Rozpude, ale to se ne wrati - ludzie nie są tak tępić jak wyznawcy lewactwa...
Awatar użytkownika
widz555

Re: Puszcza Białowieska odtworzona w Minecrafcie. „Chcemy pomóc puszczy przetrwać”

widz555 Sob Lip 08, 2017 9:58 pm

Hej ty! Uważasz, ze najlepszym sposobem na pozbycie się kornika jest wycięcie lasu?
Jakoś nie widać autorytetów naukowych, które popierają wycinkę w puszczy. Za jest tylko rząd i Lasy Państwowe. Leczenie przez amputację to jest dziwietnastowieczna
Awatar użytkownika
widz555

widz555 Sob Lip 08, 2017 9:59 pm

dziewiętnastowieczna metoda.
Awatar użytkownika
centrysta

centrysta Nie Lip 09, 2017 9:36 am

Ultralewicowca Wajraka też mogliby przenieść. Ale przenieść- nie skopiować!
Awatar użytkownika
jak

jak Nie Lip 09, 2017 12:21 pm

I co ja mam w tym minecrafcie wirtualnie chodzić po lesie i drzewa z klocków oglądać?
Awatar użytkownika
pres

pres Nie Lip 09, 2017 9:14 pm

Wzruszające. A milczenie TVN w sprawie ks. Sowy też dałoby się odtworzyć w Minecrafcie?
Awatar użytkownika
pres

pres Nie Lip 09, 2017 9:24 pm

Wzruszające. A milczenie TVN w sprawie ks. Sowy też dałoby się odtworzyć w Minecrafcie?
Awatar użytkownika
Polak

Polak Sob Sie 05, 2017 2:40 pm

A gradacja kornika drukarza została odtworzona, czy nie. Bo jak nie, to puszcza wirtualna przetrwa, a naturalna to zależy, czy powstrzymamy kornika.
Wróć do Reklama

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość