WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Reklamy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Bit

Radek Kotarski w reklamie pożyczki gotówkowej Banku Millenium (wideo)

Bit Czw Paź 22, 2020 9:49 pm

Często spotykane porównywanie tego gogusia do Wołoszańskiego to mega nieporozumienie.
Awatar użytkownika
kATE MALONE

Re: Radek Kotarski w reklamie pożyczki gotówkowej Banku Millennium (wideo)

kATE MALONE Nie Lis 08, 2020 10:29 pm

witam ludzie, przeżywacie kryzys finansowy i potrzebujecie pożyczki na opłacenie rachunków i założenie firmy? oto odpowiedź na twoje problemy finansowe, ponieważ dzisiaj właśnie otrzymałem pożyczkę w wysokości 58 000 euro z pożyczki Global Provission od firmy i chcę skorzystać z okazji, aby powiedzieć Ci wszystko, co Globalna prowizja jest prawdziwa i legalna, rób wszystko, o co cię poprosiłem i w ciągu 3 godzin otrzymasz odpowiedź na swój problem finansowy i weź pod uwagę, że Global Provission jest jedyną firmą pożyczkową, której możemy zaufać, a teraz jestem dziś bardzo szczęśliwy, więc skontaktuj się z nimi dzisiaj za pośrednictwem tego e-maila, a następnie {globalprovissioncompany@gmail.com} Oni jesteśmy jedyną firmą, która może pomóc Ci w kryzysach kredytowych, a dziś ja i moja rodzina jesteśmy bardzo szczęśliwi, ponieważ spłaciłem również swój dług bankowy, więc kontaktuję się z nimi dzisiaj i czekam na miłą odpowiedź dzisiaj lub Whatsapp: +380660376104
Awatar użytkownika
Adrian Bayford

Adrian Bayford Pią Lis 20, 2020 5:57 pm

Dobry dzień

Potrzebujesz pożyczki na wszystkie cele? Masz problem finansowy? Bridge Finance jest gwarantowany poprzez świadczenie klientom usług finansowych po korzystnym oprocentowaniu. Nasze pożyczki są proste i szybkie. Skontaktuj się z nami już dziś, aby otrzymać pożyczkę, której potrzebujesz. Dowolną pożyczkę z oprocentowaniem 2% możemy dopasować do Twojego budżetu. Jeśli jesteś zainteresowany, skontaktuj się z (adrianbay0008@gmail.com)
Awatar użytkownika
Robert

Robert Wto Gru 22, 2020 4:19 pm

Reklamy tego parabanku odpychają a nie zachęcają do skorzystania z ich usług
Awatar użytkownika
zaki

zaki Wto Gru 22, 2020 4:20 pm

"kATE MALONE " napisał(a): witam ludzie, przeżywacie kryzys finansowy i potrzebujecie pożyczki na opłacenie rachunków i założenie firmy? oto odpowiedź na twoje problemy finansowe, ponieważ dzisiaj właśnie otrzymałem pożyczkę w wysokości 58 000 euro z pożyczki Global Provission od firmy i chcę skorzystać z okazji, aby powiedzieć Ci wszystko, co Globalna prowizja jest prawdziwa i legalna, rób wszystko, o co cię poprosiłem i w ciągu 3 godzin otrzymasz odpowiedź na swój problem finansowy i weź pod uwagę, że Global Provission jest jedyną firmą pożyczkową, której możemy zaufać, a teraz jestem dziś bardzo szczęśliwy, więc skontaktuj się z nimi dzisiaj za pośrednictwem tego e-maila, a następnie {globalprovissioncompany@gmail.com} Oni jesteśmy jedyną firmą, która może pomóc Ci w kryzysach kredytowych, a dziś ja i moja rodzina jesteśmy bardzo szczęśliwi, ponieważ spłaciłem również swój dług bankowy, więc kontaktuję się z nimi dzisiaj i czekam na miłą odpowiedź dzisiaj lub Whatsapp: +380660376104

Masz mózg kretynie?
Wróć do Reklama

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości