WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Radia

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Lemon

Radio 357 z zastępczym kontem na Twitterze. Sołtys pisze do Muska: „Zastanawiam się, czy nas znasz”

Lemon Pią Lut 03, 2023 7:48 am

"prezes Radia 357, poinformował o sprawie właściciela TT, Elona Muska"
Komuś ego w kosmos poleciało i jeszcze nie wróciło :)
Awatar użytkownika
walter

Re: Radio 357 z zastępczym kontem na Twitterze. Sołtys pisze do Muska: „Zastanawiam się, czy nas znasz”

walter Pią Lut 03, 2023 7:51 am

ale jaja ;)
Awatar użytkownika
karol

Re: Radio 357 z zastępczym kontem na Twitterze. Sołtys pisze do Muska: „Zastanawiam się, czy nas znasz”

karol Pią Lut 03, 2023 8:07 am

Radio, które odnosi się w swojej nazwie do Trójki, te które miało listę przebojów, gdzie fałszowano wyniki (afera mailowa to ujawniła), ale… słuchacze przeszli od tego newsa do porządku dziennego. Byle być anty PiS. Radio integruje, jak widać też ludzi wątpliwej moralności.
Awatar użytkownika
Tomekk

Tomekk Pią Lut 03, 2023 8:26 am

Po przeczytaniu tytułu byłem mocno zdziwiony bo myślałem że Tadeusz Sołtys z RMF-u napisał. Bo zupełnie zapomniałem że jest też dziennikarz Paweł Sołtys
Awatar użytkownika
mati

mati Pią Lut 03, 2023 8:32 am

dlatego ich nie słucham. Nie rozumiem jak można się zachwycać jakby nic się nie stało, a Niedźwiecki był czysty.
Awatar użytkownika
karol

karol Pią Lut 03, 2023 8:32 am

Dlaczego tak się dzieje? Bo tych ludzi obchodzi jedno, że są antyPiS. Kiedy patroni zbierają na youtubera, który podróżuje po świecie, OK, dostają coś w zamian. A tu? Szuka się zaginionych ludzi czy zwierzaków np.? No nie…Tutaj jest się antyPiS. Nieciekawe podejście do świata. Szkodliwe.
Awatar użytkownika
omd

omd Pią Lut 03, 2023 8:32 am

ja jestem antypis i słucham radia Nowy Świat, ale przede wszystkim nie chce kontynuacji Trójki z jej wypaczeniami i nie mogę nie widzieć tego co zrobił Niedźwiecki.
Awatar użytkownika
miodzio

miodzio Pią Lut 03, 2023 8:51 am

"karol" napisał(a): Radio, które odnosi się w swojej nazwie do Trójki, te które miało listę przebojów, gdzie fałszowano wyniki (afera mailowa to ujawniła), ale… słuchacze przeszli od tego newsa do porządku dziennego. Byle być anty PiS. Radio integruje, jak widać też ludzi wątpliwej moralności.

"Te" radio? Pisz _bynajmniej_ po polskiemu.
Awatar użytkownika
walter

walter Pią Lut 03, 2023 9:28 am

A może ktoś napisać (to czego w artykule unika się jak ognia) dlaczego 357 straciło konto? Brak takiej informacji potęguje tylko domysły (w stylu: włamanie, zbanowanie etc.).
Naprawdę nie wiem.
Awatar użytkownika
igor

igor Pią Lut 03, 2023 9:28 am

stracili konto za „udostępnianie nieprawdziwych treści”
Awatar użytkownika
helo

helo Pią Lut 03, 2023 9:33 am

"Lemon " napisał(a): "prezes Radia 357, poinformował o sprawie właściciela TT, Elona Muska"
Komuś ego w kosmos poleciało i jeszcze nie wróciło
a w czym widzisz problem?
Awatar użytkownika
Laura

Laura Pią Lut 03, 2023 9:51 am

"walter" napisał(a): A może ktoś napisać (to czego w artykule unika się jak ognia) dlaczego 357 straciło konto? Brak takiej informacji potęguje tylko domysły (w stylu: włamanie, zbanowanie etc.).
Naprawdę nie wiem.

Pewnie Ciechan z Espanii hakuje 357 w imię zemsty :D :D :D a nie wróć On miał hakować radio z Myśliwieckiej 3/5/7 a nie Radio 357 ... :D
Awatar użytkownika
wirusujemy

wirusujemy Pią Lut 03, 2023 10:19 am

Może Musku boi się że mu Niedźwiedź i spółka zawirusują Twita?
Awatar użytkownika
Karolina

Karolina Pią Lut 03, 2023 10:30 am

"helo" napisał(a):
"Lemon " napisał(a): "prezes Radia 357, poinformował o sprawie właściciela TT, Elona Muska"
Komuś ego w kosmos poleciało i jeszcze nie wróciło
a w czym widzisz problem?
W powyższym kontekście odbiorca może mieć wrażenie, że Sołtys osobiście Muska poinformował.
"Poinformowanie" kogoś ma to do siebie, że zakłada, że przekaz dociera tam gdzie powinien. Wysłanie tweeta to nie "poinformowanie", ale wysłanie tweeta - po prostu.
Awatar użytkownika
jak

jak Pią Lut 03, 2023 10:44 am

Elon Musk ma was dokładnie tam gdzie ja.
Wróć do Radio

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości