WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Radia

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
kot

Radio Nowy Świat ma już niemal 31 tys. patronów. "Zła atmosfera nie służy radiu"

kot Pon Sie 17, 2020 7:07 am

"dlatego słuchacze będą wspierać ten projekt jako otwarty, bardziej tolerancyjny, mniej upolityczniony". Tolerancyjny pod warunkiem że wyznajesz nasze poglądy?;)) po dymisja prezesa widac jak rządzi tam sekciarskie myślenie..
Awatar użytkownika
Adrian

Re: Radio Nowy Świat ma już niemal 31 tys. patronów. "Zła atmosfera nie służy radiu"

Adrian Pon Sie 17, 2020 7:44 am

Potraktowanie Jedlińskiego i to za co został tak potraktowany nadaje się na marsz KOD-u.
Awatar użytkownika
zenada

Re: Radio Nowy Świat ma już niemal 31 tys. patronów. "Zła atmosfera nie służy radiu"

zenada Pon Sie 17, 2020 7:57 am

Mam w nosie rozróbę Jedlińskiego i Jethon, bo prawda jest, zapewne jak zwykle, gdzieś po środku. Mamy fajne radio i to jest najważniejsze.
Awatar użytkownika
rh minus

rh minus Pon Sie 17, 2020 8:29 am

A ... ciągnie temat jak gumę.. Dajcie już spokój. Chociaż na tydzień, może będzie coś nowego.
Awatar użytkownika
Wojtek 1 23 45

Wojtek 1 23 45 Pon Sie 17, 2020 8:39 am

W mediach trwa festiwal kłamstwa o "prześladowaniu mniejszości". Trudno, w wolnym kraju trzeba walczyć o prawdę. Przypominam, że Człowiek, Który Stał się Sławny uszkodził furgonetkę Fundacji Pro Prawo do Życia. Od tego się zaczęło.
Awatar użytkownika
Patron

Patron Pon Sie 17, 2020 8:49 am

Chyba tylko? Ja od dziś rezygnuję ze wsparcia. Radiowęzeł dla swoich, ojciec, syn, córka, wydawcy i realizatorzy bez rekrutacji. Brak wolności słowa. W grudniu będzie już sama playlista.

Ciekaw jestem czy RNS rozliczy publicznie pieniądze, ile na co poszło, wynagrodzenia etc.?
Awatar użytkownika
kiedy

kiedy Pon Sie 17, 2020 9:09 am

czy doczekamy się w końcu w RNŚ audycji geriatrycznych zamiast politycznych? prostata, alzheimer, otępienie?
Awatar użytkownika
rfr

rfr Pon Sie 17, 2020 10:18 am

Matacząca Jethon tam nadal rządzi?
Awatar użytkownika
BiS

BiS Pon Sie 17, 2020 11:07 am

Czyli kryzys okazal się kolejnym rekordowym sukcesem radia Nowy Wspaniały Świat? Xd
Awatar użytkownika
słuchacz RNŚ

słuchacz RNŚ Pon Sie 17, 2020 11:10 am

"Patron" napisał(a): Chyba tylko? Ja od dziś rezygnuję ze wsparcia. Radiowęzeł dla swoich, ojciec, syn, córka, wydawcy i realizatorzy bez rekrutacji. Brak wolności słowa. W grudniu będzie już sama playlista.

Ciekaw jestem czy RNS rozliczy publicznie pieniądze, ile na co poszło, wynagrodzenia etc.?

Dziś rezygnujesz? Coś długo dusiłeś w sobie to święte oburzenie i wzmożenie moralne.
Awatar użytkownika
Wujek Dobra Rada

Wujek Dobra Rada Pon Sie 17, 2020 11:12 am

"kiedy" napisał(a): czy doczekamy się w końcu w RNŚ audycji geriatrycznych zamiast politycznych? prostata, alzheimer, otępienie?

Przełącz się na Jedynkę
Awatar użytkownika
kj

kj Pon Sie 17, 2020 11:47 am

Kpina a nie radio.Ostatnie wydarzenia pokazały jak bardzo jest zależne ale tylko od jednej strony.Ośmieszyli się do granic możliwości swoim brakiem tolerancji.
Awatar użytkownika
xyz

xyz Pon Sie 17, 2020 11:50 am

"kj" napisał(a): Kpina a nie radio.Ostatnie wydarzenia pokazały jak bardzo jest zależne ale tylko od jednej strony.Ośmieszyli się do granic możliwości swoim brakiem tolerancji.

Szczerze? Bardziej boli mnie to, jak bardzo zależne od jednej strony jest radio publiczne.
Awatar użytkownika
Trójkowicz

Trójkowicz Pon Sie 17, 2020 12:05 pm

Weźcie jeszcze Zozunia. Pasuje do Sosnowskiego.
Awatar użytkownika
009

009 Pon Sie 17, 2020 12:20 pm

Hahaha nie wiem jak trzeba być naiwnym, żeby oczekiwać spadku poparcia dla radia ze strony "patronów" po "kryzysie" spowodowanym odejściem prezesa. Jedyne czego oczekują ci ludzie, to żeby RNŚ było zajadle i konsekwentnie antypisowskie w każdym aspekcie, to im najzupełniej wystarcza.
Wróć do Radio

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości