WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Radia

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
wacek

Radio z Pruszkowa słychać już także w Warszawie i Łodzi

wacek Śro Gru 21, 2022 8:42 pm

I super, byle coraz więcej stacji komercyjnych w DAB+, będzie można słuchać więcej stacji w eterze a nie w kółko to samo.
Awatar użytkownika
Grzesiek

Re: Radio z Pruszkowa słychać już także w Warszawie i Łodzi

Grzesiek Śro Gru 21, 2022 9:43 pm

POPRADIO to lipa. Muzyka to flaki z olejem i nagrywane popołudnie przez kogoś, kto nigdy nie powinien usiąść przed mikrofonem radiowym.
Awatar użytkownika
Adam

Adam Śro Gru 21, 2022 10:06 pm

"Grzesiek" napisał(a): POPRADIO to lipa. Muzyka to flaki z olejem i nagrywane popołudnie przez kogoś, kto nigdy nie powinien usiąść przed mikrofonem radiowym.

Coś w tym jest. Chociaż wakacyjne poranki były w tym radiu całkiem niezłe. Prowadził je przez chwilę jakiś ziomek
Awatar użytkownika
Milena

Milena Śro Gru 21, 2022 10:43 pm

Czy ja wiem, czy te poranki były aż takie dobre? Gość starał się jak mógł, dobrze prowadził FB, ale ch*jowa muzyka, zegarynka i zbyt głośny podkład sporo psuły.
Awatar użytkownika
Poddębice

Poddębice Śro Gru 21, 2022 10:53 pm

Jak słychać , jak nie słychać ! Właśnie przeskanowałem DAB+ i nawet sygnału na 5C nie ma, a był, no chyba że to stacja dla emiterów FM z sąsiedztwa, którzy upierdliwie zakłócają pasmo 88,2 96,0 98,3 Mhz.
Awatar użytkownika
WGM

WGM Śro Gru 21, 2022 11:19 pm

Lubię słuchać Pop radia bo gra dużo dyskotekowej muzyki z lat 90 słuchacz z Grodziska Mazowieckiego
Awatar użytkownika
Poddębice

Poddębice Śro Gru 21, 2022 11:52 pm

"Poddębice" napisał(a): Jak słychać , jak nie słychać ! Właśnie przeskanowałem DAB+ i nawet sygnału na 5C nie ma, a był, no chyba że to stacja dla emiterów FM z sąsiedztwa, którzy upierdliwie zakłócają pasmo 88,2 96,0 98,3 Mhz.

do minusującego, to Ty emiterem nadajesz TVN24 ? Przyznaj się, sąsiedzie !
Awatar użytkownika
Aga

Aga Czw Gru 22, 2022 3:56 am

A ja ,a, pytanko z innej beczki jak stacja radiowa może starać się o miejsce w tych eksperymentalnych MUX Czy jakas koncesja czy poprostu rozmowa z firmą i jest ?
Awatar użytkownika
357

357 Czw Gru 22, 2022 11:10 am

W samochodzie dobrze mi się słucha. Chyba w tym radiu wieczorem kiedyś słyszałem Jerzego Rowińskiego z Radia dla Ciebie a wcześniej m.in. Studia Stereo.
Awatar użytkownika
https://allegro.pl/uzytkownik/wosp

https://allegro.pl/uzytkownik/wosp Czw Gru 22, 2022 4:03 pm

Awatar użytkownika
Baszka Wąż

Baszka Wąż Czw Gru 22, 2022 4:22 pm

To jest właśnie cały ten DAB w Polsce. Lokalne stacyjki, o których nikt by nie usłyszał gdyby nie techniczne info o rozpoczęciu nadawania.
Podsłuchiwałem tego POP Radia, tragedia.
Prowadzący w Pop radiu siedzi w Białymstoku (tak, tak. Jest takie pasmo) i prowadzi program dla Pruszkowa i Płońska nadawany w Łodzi i w Warszawie.
Ktoś widział Bareję?
Awatar użytkownika
Tomek

Tomek Czw Gru 22, 2022 8:19 pm

Radio jest naprawdę w porządku. Ale jak niektórzy jadu nie wyleją to żyć nie mogą. Podpiszcie się imieniem i nazwiskiem skoro jesteście tacy genialni i pochwalcie się swoimi umiejętnościami i sukcesami.
Awatar użytkownika
Rafa

Rafa Pią Gru 23, 2022 11:26 am

Okropne logo ma to radio.
Awatar użytkownika
obst

obst Czw Gru 29, 2022 12:15 pm

znajac życie to dziadki ogłoszą wyniki za jakies 12 miesiecy co to za kraj ręce opadają
Wróć do Radio

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości