WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Prasy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
ojojoj

Redakcja „Glamour” w Polsce przeprasza za retusz okładki, którego nie było w angielskiej edycji

ojojoj Pią Lut 24, 2017 2:33 am

A mnie kto przeprosi, że musiałem zobaczyć to zdjęcie na końcu ze szczoteczką?
Awatar użytkownika
Malwina

Re: Redakcja „Glamour” w Polsce przeprasza za retusz okładki, którego nie było w angielskiej edycji

Malwina Pią Lut 24, 2017 9:17 am

niech przestanie żreć cukier i zacznie ćwiczyć to jej cellulit zniknie i nie będzie straszyć na okładce
Awatar użytkownika
umiarkowany i rozsądny

Re: Redakcja „Glamour” w Polsce przeprasza za retusz okładki, którego nie było w angielskiej edycji

umiarkowany i rozsądny Pią Lut 24, 2017 12:33 pm

No i w polskiej wersji fatalny dobór fontów na okładce. Full amatorka.
Awatar użytkownika
lola

lola Pią Lut 24, 2017 1:34 pm

Dlaczego font w polskiej wersji jest tak okropny? Brytyjska po lewej, ma miły dla oka, nowoczesny font.
O co chodzi???
Awatar użytkownika
sdf

sdf Pią Lut 24, 2017 1:43 pm

Korpo bełkot od cwaniaków do idiotów.
Awatar użytkownika
cjalis

cjalis Pią Lut 24, 2017 1:47 pm

Doskonały i piękny cellulit? Co za brednie.
Awatar użytkownika
dr

dr Pią Lut 24, 2017 1:56 pm

Czuję się zastraszany i molestowany tymi okropnymi nogami. Nie chcę takich widzieć.
Awatar użytkownika
Feminista

Feminista Pią Lut 24, 2017 2:01 pm

Taaa wielka gów no burza o nic. Jakby ludzie nie mieli co robić.
Awatar użytkownika
maciejka

maciejka Pią Lut 24, 2017 4:15 pm

Dobrze zrobili. Powinna się odchudzić przed sesją zdjęciową. Jak można się tak zapuścić?!
Awatar użytkownika
prawnik

prawnik Pią Lut 24, 2017 4:38 pm

"ojojoj" napisał(a): A mnie kto przeprosi, że musiałem zobaczyć to zdjęcie na końcu ze szczoteczką?

Przepraszam!
Awatar użytkownika
To się sprzeda

To się sprzeda Sob Lut 25, 2017 1:43 am

Żenuła. Polkom trzeba wciskać kit.
Awatar użytkownika
fuj

fuj Pią Mar 24, 2017 10:53 pm

Piękny cellulit to oksymoron.
Wróć do Prasa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości