WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Kolega

Re: Rinke Rooyens: Bawi mnie szumne prognozowanie, że internet zabija telewizję. Przecież to nieprawda

Kolega Czw Wrz 26, 2019 7:09 am

Bawi mnie ten wywiad. Te trudne, dociekliwe pytania. Mówienie o przyszłości tv a potem: przecież można emitować show kilka razy, tak można zarobić. I wreszcie: wydłuża się czas oglądania tv. Serio? https://m.wirtualnemedia.pl/m/artykul/o ... my-reklama
Awatar użytkownika
Smart data

Re: Rinke Rooyens: Bawi mnie szumne prognozowanie, że internet zabija telewizję. Przecież to nieprawda

Smart data Czw Wrz 26, 2019 7:52 am

Bawi mnie że Rinke zaklina rzeczywistość i głosi tezy sprzeczne z oczywistymi danymi dostępnymi dla każdego. Rozumiem że jest to próba opóźniania zachodzących procesów. Nic nowego w historii rozwoju ludzkości
Awatar użytkownika
Eo

Eo Czw Wrz 26, 2019 8:51 am

Umówmy się, że jakiś czas temu - Radio przegrało w konkurencji na najpopularniejsze medium z TV. Teraz w tej konkurencji przegrywa TV z internetem - jest to normalne. Jednakże TV tak jak radio nie zniknie, będzie miało ograniczoną ilość fanów (głównie w starszym wieku). Fakt że gość twierdzi inaczej oznacza tylko tyle że każdy broni swych interesów. Elton.

DODAM, że telewizja sama strzeliła sobie w kolano robiąc z widza debila, puszczają mase reklam dla deb...li i programy na tym samym poziomie.
Awatar użytkownika
Mirka

Mirka Czw Wrz 26, 2019 9:51 am

ja już od kilku lat nie oglądam TV a wszystko przez cukierkowaty i bezpłciowy TVN. Internet jest lepszy bo mogę sobie oglądać to na co mam ochotę a nie papkę serwowana przez stację. Telewizja nie zniknie bo jest kierowana dla starych 65+
Awatar użytkownika
l

l Czw Wrz 26, 2019 10:12 am

bawi mnie to co mowi ten pan
Awatar użytkownika
Ja

Ja Czw Wrz 26, 2019 11:41 am

Wojtek, może lepiej jednak zlecaj robienie wywiadów... Będą lepsze, a i tak omyłkowo podpiszesz je własnym nazwiskiem.
Awatar użytkownika
lolik

lolik Czw Wrz 26, 2019 12:40 pm

Oglądalność rozrywki w TV coraz niższa - poniżej 3 mln a niektóre programy schodzą poniżej 2 mln (granica opłacalności). To wszystko sztuczne i tandetne, odgrzewane kotlety. Seniorzy to łykają, reszta ucieka do internetu. TV już wegetuje
Awatar użytkownika
Tomek

Tomek Czw Wrz 26, 2019 1:19 pm

Juz zabil. On sie nawet nie zorientowal.
Awatar użytkownika
Jo

Jo Czw Wrz 26, 2019 1:43 pm

A program happy hour Joanna? Gdzie i kiedy?
Awatar użytkownika
Tych

Tych Czw Wrz 26, 2019 2:56 pm

Bardzo fajny wywiad. Mam tylko prośbę, przedstawiajcie ludzi z dorobku, bo nie za bardzo wiem, kim ten człowiek jest i dlaczego mam go słuchać. Dziękuję.
Awatar użytkownika
Poldek

Poldek Czw Wrz 26, 2019 3:24 pm

A co to jest ta cala telewizja? Rozumiem telewizor, jako odbiornik strumieni video. Gosc jest oderwany od rzeczywistosci. Twierdzi, ze produkcja telewizyjna ma przyszlosc, bo odniosl sukces z Sanatorium Milosci, ktorych widownia w 81% sklada sie z 60+, wg wirtualnemedia.pl, sorry nie wiem czy jakakolwiek telewizja pokazuje takie dane.
Awatar użytkownika
Swordfish

Swordfish Czw Wrz 26, 2019 3:24 pm

Od kilku lat nie obejrzałem żadnego programu rozrywkowego w tv, nawet "Milionerów" nie chce mi się oglądać. Za to prawie każdego wieczora godzina lub dwie oglądam filmy w HBO GO i w Netflix. W TV sprawdzam na kanałach informacyjnych, czy nie zawalił się świat plus transmisje sportowe polskiej reprezentacji.
Awatar użytkownika
Perlator

Perlator Czw Wrz 26, 2019 4:53 pm

Czy mogę prosić o listę tych produkcji PREMIUM.
Jakoś nie mogę ich sam znaleźć.
Awatar użytkownika
User

User Czw Wrz 26, 2019 5:14 pm

Wystarczy spojrzeć dokładniej w statystykę oglądania tv aby sprawdzić kto siedzi przed tv. TG 60+. Młodzi nie konsumują tv i konsumować nie będą. Nadal to Pana bawi? Pycha kroczy przed upadkiem Panie Rinke
Awatar użytkownika
666

666 Pią Wrz 27, 2019 5:26 pm

Wywiad z człowiekiem który ma w głębokim powazaniu Polaków i uważa polskiego widza za debila. A oszczędności robi klamstwami. Ch mu w de🤗🤗 pozdro rejenz
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości