WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Radia

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Tadeusz

RMF FM liderem słuchalności wśród kadry zarządzającej, A 17 najbardziej w dół

Tadeusz Pon Sty 30, 2023 12:01 pm

Ja z kolegom pszewodniczącym Rady słuchamy tylko Polskiego Radia, vice versa nadaje najleprze audycje.
Awatar użytkownika
Emil

Re: RMF FM liderem słuchalności wśród kadry zarządzającej, A 17 najbardziej w dół

Emil Pon Sty 30, 2023 12:37 pm

Ja nie słucham rmf fm ani eski nie wiem jak ludzie mogą tego słuchać ja nawet jak jadę autobusem i słyszę ze kierowca słucha rmf fm to idę na tył żeby tego nie słyszeć.
Awatar użytkownika
Pudzianowski Mariusz

Re: RMF FM liderem słuchalności wśród kadry zarządzającej, A 17 najbardziej w dół

Pudzianowski Mariusz Pon Sty 30, 2023 12:40 pm

Omijam taką muzykę i te radiostacje z czołówki rankingu szerokim łukiem, Żebyście wiedzieli jakiej ja muzyki słucham to by wam kapcie pospadały.
Awatar użytkownika
Hubert

Hubert Pon Sty 30, 2023 1:53 pm

Widać że Radio SuperNova podwyższyła wynik dzięki nowemu formatowi
Awatar użytkownika
Jacek

Jacek Pon Sty 30, 2023 2:36 pm

Biedny kraj jak kadra zarządzająca słucha szaf grających nazywanych radiem
Awatar użytkownika
Ciekawe

Ciekawe Pon Sty 30, 2023 8:05 pm

Dlaczego dane są nie z ostatniego kwartału 22 tylko wrzesień-listopad. Teza się nie potwierdzi?
Awatar użytkownika
miś społeczny

miś społeczny Wto Sty 31, 2023 12:48 pm

Kadra zarządzająca - śmiechu warte. Prymitywne korpoludki po studiach typu Wyższa Szkoła Gotowania Na Gazie - pierwsi do op...dalania podwładnych.
Wróć do Radio

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości