WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Radia

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Dawny słuchacz rmf

RMF FM nadal bezkonkurencyjne w Aglomeracji Śląskiej. Antyradio i Radio ZET uzupełniają podium

Dawny słuchacz rmf Wto Mar 21, 2023 9:30 am

Maciej Bąk kolejny który powinien odejść po Dance Woźnickiej albo tworzyć newsy w duecie. Irytuje mnie on
Awatar użytkownika
WC

Re: RMF FM nadal bezkonkurencyjne w Aglomeracji Śląskiej. Antyradio i Radio ZET uzupełniają podium

WC Wto Mar 21, 2023 9:40 am

Czas aby Polska renegocjowała z Czechami podział częstotliwości na FM bo 30 kilometrów na południe od Aglomeracji nie można odebrać już większości stacji z tabelki gdyż są zakłócane przez Czechów stacjami dużej mocy.
Awatar użytkownika
j7nk

Re: RMF FM nadal bezkonkurencyjne w Aglomeracji Śląskiej. Antyradio i Radio ZET uzupełniają podium

j7nk Wto Mar 21, 2023 11:51 am

tak się kończy permanentne niedofinansowanie kultury i edukacji na Śląsku, to już 80 lat kulturowego zacofania, idealny grunt dla RMFu.
Awatar użytkownika
Wasyl

Wasyl Wto Mar 21, 2023 3:28 pm

Pic na wodę foto-montaż, przecież nieźle gra Antyradio, radio Bielsko, CCM, Express Fm, czy nawet Eska. Zastanawiam się czy rzeczywiście tyle osób słucha tego bełkotu z Krakowa, jakaś porażka.
Awatar użytkownika
MCMLXXXV

MCMLXXXV Wto Mar 21, 2023 4:33 pm

"j7nk" napisał(a): tak się kończy permanentne niedofinansowanie kultury i edukacji na Śląsku, to już 80 lat kulturowego zacofania, idealny grunt dla RMFu.

Ja na szczęście mieszkam we Wrocławiu i nie jestem Hanysem. Przez Hanysowo byłem tylko raz przejazdem, gdy w wakacje 1998 roku jechałem do Krakowa.
Awatar użytkownika
The Doobie Brothers

The Doobie Brothers Wto Mar 21, 2023 7:46 pm

Typowa mentalność przyjezdnego krakusa mieszkającego na Ołbinie, jeżdżacego do zaczadzonego krakowa po słoiki. Weź coś na weltschmerz...

"MCMLXXXV" napisał(a):
"j7nk" napisał(a): tak się kończy permanentne niedofinansowanie kultury i edukacji na Śląsku, to już 80 lat kulturowego zacofania, idealny grunt dla RMFu.

Ja na szczęście mieszkam we Wrocławiu i nie jestem Hanysem. Przez Hanysowo byłem tylko raz przejazdem, gdy w wakacje 1998 roku jechałem do Krakowa.
Awatar użytkownika
Qklon

Qklon Śro Mar 22, 2023 1:50 am

Ale wysoko Antyradio
Awatar użytkownika
MCMLXXXV

MCMLXXXV Śro Mar 22, 2023 5:40 pm

"The Doobie Brothers" napisał(a): Typowa mentalność przyjezdnego krakusa mieszkającego na Ołbinie, jeżdżacego do zaczadzonego krakowa po słoiki. Weź coś na weltschmerz...

"MCMLXXXV" napisał(a):

Ja mieszkam od urodzenia we Wrocławiu w znajdującej się w zachodniej części dzielnicy Fabryczna.
Awatar użytkownika
The Doobie Brothers

The Doobie Brothers Śro Mar 22, 2023 10:33 pm

"MCMLXXXV" napisał(a):
"The Doobie Brothers" napisał(a): Typowa mentalność przyjezdnego krakusa mieszkającego na Ołbinie, jeżdżacego do zaczadzonego krakowa po słoiki. Weź coś na weltschmerz...

"MCMLXXXV" napisał(a):

Ja mieszkam od urodzenia we Wrocławiu w znajdującej się w zachodniej części dzielnicy Fabryczna.

To włącz radio RAM na 89.8 fm. Do Gądowa i Maślic sygnał dociera. Wyluzujesz się. Jest Ci to pilnie potrzebne!
Wróć do Radio

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości