WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Reklamy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Tomek

Robert Lewandowski będzie reklamował odzież 4F

Tomek Nie Sty 03, 2021 5:24 pm

I to mi sie podoba. Znany Polak i polska marka.
Awatar użytkownika
Danny

Re: Robert Lewandowski będzie reklamował odzież 4F

Danny Nie Sty 03, 2021 8:00 pm

Wszystkie łyżwy, trzy paski, baboki do kosza... Brawo RL
Awatar użytkownika
Kaja

Re: Robert Lewandowski będzie reklamował odzież 4F. Powstanie specjalna kolekcja

Kaja Nie Sty 03, 2021 9:45 pm

nic nie gra po co reklamie gra to jest żenadaaa
Awatar użytkownika
Mądry

Re: Robert Lewandowski będzie reklamował odzież 4F. Powstanie specjalna kolekcja

Mądry Nie Sty 03, 2021 9:47 pm

to raczej antyreklama...
Awatar użytkownika
jasiek

jasiek Nie Sty 03, 2021 10:09 pm

4F nie jest już sponsorem turnieju czterech skoczni- nie ma ich w tym roku, zrezygnowali.
Awatar użytkownika
pytanie

pytanie Nie Sty 03, 2021 11:11 pm

Gdzie się podział mój komentarz, że jeszcze mu mało kasy? Co w nim było niezgodnego z prawem? Przecież za darmo tego nie robi, wiadomo.
Awatar użytkownika
Ronaldo

Ronaldo Nie Sty 03, 2021 11:45 pm

OTCF ma ostatnio problem z identyfikacją wizerunkową. Najpierw dziwna decyzja z wprowadzeniem UA, de facto konkurencji dla 4F do oferty. Teraz piłkarz jako twarz firmy nie mającej odzieży stricte piłkarskiej??? I to wiedząc że ma kontrakt z NIKE a w lidze musi występować i udzielać wywiadów w adidasie. Dziwne i kosztowne ruchy, oby nie doprowadziły do katastrofy.
Awatar użytkownika
Chodzą reklama

Chodzą reklama Pon Sty 04, 2021 12:03 am

Czy jest cokolwiek czego lewy lub lewą nie reklamują? Przecież to chodzące reklamy. Na mnie nie robi to żadnego wrażenia. Wręcz przeciwnie. Wiem że nie reklamują czegoś bo warto tylko dla kasy i że biorą wszystko jak leci
Awatar użytkownika
Ciasny Wiesiek

Ciasny Wiesiek Pon Sty 04, 2021 12:24 pm

Najlepsza reklama wybranych produktow,to sa zadowoleni klienci a nie znana osoba ktora wszystko zareklamuje,nawet papier toaletowy . .
Awatar użytkownika
aaa

aaa Pon Sty 04, 2021 5:02 pm

Świetnie! Brawo! Wreszcie jakaś polska marka rusza do przodu.
Awatar użytkownika
dr Strosmeier

dr Strosmeier Pon Sty 04, 2021 5:49 pm

No i bardzo dobrze, jeśli jest szansa, to można próbować budować globalną markę.
Awatar użytkownika
dr Strosmeier

dr Strosmeier Pon Sty 04, 2021 5:53 pm

"Chodzą reklama" napisał(a): Czy jest cokolwiek czego lewy lub lewą nie reklamują? Przecież to chodzące reklamy. Na mnie nie robi to żadnego wrażenia. Wręcz przeciwnie. Wiem że nie reklamują czegoś bo warto tylko dla kasy i że biorą wszystko jak leci
Pewnie jesteś klientem ING, bo persona reklamująca cię przekonała, że warto:)))))))))
Awatar użytkownika
hjd

hjd Pon Sty 04, 2021 9:50 pm

zawsze produkty tej firmy kojarzyły mi sie z ofertą dla Seby i Karyny teraz jeszcze bardziej
Wróć do Reklama

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości