WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Radia

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
andi

Roman Czejarek: Przygotowania do „Lata z Radiem” na finiszu

andi Wto Kwi 16, 2013 8:51 am

A co ze Sławą Bieńczycką? Od dawna nie słyszałem jej w Jedynce, teraz okazuje się że nie ma jej też w "Lecie z radiem", skoro plenerowe studio prowadzi K. Rożej?
Awatar użytkownika
Matias Gali

Re: Roman Czejarek: Przygotowania do „Lata z Radiem” na finiszu

Matias Gali Wto Kwi 16, 2013 9:07 am

Jak bylo jedno radio za PRL o jeszcze to miało sens robienie takiego szumu wokoło Lata z Radiem , ale gdy na rynku taki tłok, to ja juz nie sięgam po Jedynke publiczna, kiedys owszem- tak ;-) ale zycze powodzeniaa te dziennikarski na zdjęciu to całkiem telewizyjne buzie mają :-Brawo !! moze na Woronicza by się bardziej przydzały !!!!
Awatar użytkownika
yenni

yenni Wto Kwi 16, 2013 10:19 am

Foczka! Jestem bardzo ciekawa tegorocznej maskotki i już trzeba zaplanować wakacyjne weekendy tak, żeby trafić na jak najwięcej koncertów:) LzR jest nie do podrobienia i nikt nie jest w stanie mu zagrozić :)
Awatar użytkownika
Kasia

Kasia Wto Kwi 16, 2013 12:16 pm

Zapowiedz super lata.
Do usłyszenia :)
Awatar użytkownika
ikar

ikar Wto Kwi 16, 2013 2:05 pm

Ja też od pewnego czasu, zastanawiam się co się stało z Panią Bieńczycką.
Awatar użytkownika
yoasia_kalisz

yoasia_kalisz Wto Kwi 16, 2013 2:30 pm

No i teraz już mozna czekac na lato. Moja córka już zaczyna myśleć o wakacjach bo... zaczyna się mówić o Lecie z Radiem. To taki impulsdo planowania wakacji. Coś co daje nam znać że nadchodzi ciepło, słońce, wolny czas, zabawa.... Symbol lata niemal:)
A symbolem Lata z Radiem dla mnie nie są żądne maskotki ale Roman Czejarek który co widać poświęcił tej audycji całe serce.:)
Pozdrawiam i do zobaczenia na Trasie
Awatar użytkownika
Anette

Anette Wto Kwi 16, 2013 2:36 pm

Sława Bieńczycka ma problemy z kręgosłupem, stąd jej nieobecność na antenie. Ze zdrowiem nie ma żartów :(
Awatar użytkownika
julita_wr

julita_wr Wto Kwi 16, 2013 4:52 pm

Nie wiedzieć czemu robi mi się gorąco, gdy czytam ten artykuł ;) LzR po raz 42, ależ to robi wrażenie!!! Dobrze, że już znana trasa koncertowa - można planować, transmisje live - super, a wybór maskotki taki, że przed oczami mam fokę Depkę, która kiedyś na plaży w Niechorzu sprawiła, że do misji ochrony fok nie trzeba mnie przekonywać... :)
Awatar użytkownika
ikar

ikar Wto Kwi 16, 2013 6:59 pm

Anette - dzięki za info!
Awatar użytkownika
aaa

aaa Wto Kwi 16, 2013 8:00 pm

No proszę, podatnicy będą sponsorować Dodę i Jacka Stachurskiego. Publiczne radio kreuje niezłego odbiorce. Gratuluję. Widzę, że już wstydu nie mają.
Awatar użytkownika
Dany

Dany Wto Kwi 16, 2013 8:51 pm

Chajzer i Sznuk to są głosy tej audycji! A nie jakieś popierdułki.
Awatar użytkownika
Stala sluchaczka

Stala sluchaczka Wto Kwi 16, 2013 9:31 pm

Od kilkunastu lat omijacie zachod Polski i nie goscicie w tych okolicach. Dlaczego? W dodatku powielaja sie miejscowosci z ubieglego roku jak Jelenia Góra, Uniejów. Tak byc tez nie powinno. Z roku na rok powinni Panstwo z LzR goscic w innych miejscowosciaach.Taka jest moja opinia.
Awatar użytkownika
yenni

yenni Wto Kwi 16, 2013 11:11 pm

do aaa: Dlaczego podatnicy mają sponsorować? Trasa jest za pieniądze z reklam, nigdy (za wyjątkiem lat 2007-2009, kiedy w Jedynce rządził PIS) nie była organizowana z kasy radiowej. Złośliwość wybitnie nie na miejscu. Jeśli sponsorowi podoba się Doda i chce za nią płacić - jego prawo. Kto bogatemu zabroni :)
Awatar użytkownika
yenna

yenna Wto Kwi 16, 2013 11:30 pm

Stala sluchaczka napisał(a):Od kilkunastu lat omijacie zachod Polski i nie goscicie w tych okolicach. Dlaczego? W dodatku powielaja sie miejscowosci z ubieglego roku jak Jelenia Góra, Uniejów. Tak byc tez nie powinno. Z roku na rok powinni Panstwo z LzR goscic w innych miejscowosciaach.Taka jest moja opinia.

Miasto wysyła do radia ofertę z zaproszeniem, zasada jest taka, ze kto pierwszy ten lepszy. Widocznie te miasta się akurat w tym roku postarały.
Awatar użytkownika
aaa

aaa Śro Kwi 17, 2013 9:29 am

Na jaką umowę to państwo pracuje??? o dzieło jak większość młodych ludzi czy jaką?
Wróć do Radio

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości