WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Internetu

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Pawel

Rosja ograniczyła działanie mediów społecznościowych za "podżeganie do wojny"

Pawel Wto Mar 01, 2022 9:43 pm

Rosjanie pojmijcie Putina jak kiedyś zrobili to Rumuni ze swoim dyktatorem.
Awatar użytkownika
~jajaja

Re: Rosja ograniczyła działanie Facebooka i Twittera za "podżeganie do wojny"

~jajaja Wto Mar 01, 2022 10:27 pm

putin po prostu używa zachodniej retoryki
Awatar użytkownika
Gość X

Re: Rosja ograniczyła działanie Facebooka i Twittera za "podżeganie do wojny"

Gość X Wto Mar 01, 2022 11:13 pm

A z Telegazety TVPiS 1 znikają wyniki ligi rosyjskiej.
Awatar użytkownika
Emeryt72

Re: Rosja ograniczyła działanie Facebooka i Twittera za "podżeganie do wojny", wyłączyła Echo Moskwy

Emeryt72 Śro Mar 02, 2022 8:57 am

Przecie jest jedno super rozwiązanie aby wszystko wróciło do normy. Niech Amerykanie wycofają się i pożucą marzenie i o stacjonowaniu na Ukrainie z tymi tarczami antyrakietowymi które również mogął zaatakować rakietami nuklearnymi. Ja wiem, że Ukraina to smakowity kąsek bo i Chiny są na celowniku. Czy musi cierpieć cały świat? Co z naszymi dziećmi i wnukami?
Awatar użytkownika
uwaga

Re: Rosja ograniczyła działanie Facebooka i Twittera za "podżeganie do wojny", wyłączyła Echo Moskwy

uwaga Śro Mar 02, 2022 11:18 am

"Emeryt72" napisał(a): Przecie jest jedno super rozwiązanie aby wszystko wróciło do normy. Niech Amerykanie wycofają się i pożucą marzenie i o stacjonowaniu na Ukrainie z tymi tarczami antyrakietowymi które również mogął zaatakować rakietami nuklearnymi. Ja wiem, że Ukraina to smakowity kąsek bo i Chiny są na celowniku. Czy musi cierpieć cały świat? Co z naszymi dziećmi i wnukami?

ruski troll
Awatar użytkownika
Mind

Mind Śro Mar 02, 2022 11:53 am

"uwaga" napisał(a):
"Emeryt72" napisał(a): Przecie jest jedno super rozwiązanie aby wszystko wróciło do normy. Niech Amerykanie wycofają się i pożucą marzenie i o stacjonowaniu na Ukrainie z tymi tarczami antyrakietowymi które również mogął zaatakować rakietami nuklearnymi. Ja wiem, że Ukraina to smakowity kąsek bo i Chiny są na celowniku. Czy musi cierpieć cały świat? Co z naszymi dziećmi i wnukami?

ruski troll

A nie onuca?? xD W trakcie pandemii był wysyp foliarzy, którzy nazywali foliarzami osoby sceptycznie podchodzące do polityki "walki z pandemią" i skuteczności "szczepionek"... teraz mamy wysyp ukraińskich ślepo wpatrzonych w wojnę foliarzy, płaskoziemców wojennych
Awatar użytkownika
Klubowisz

Klubowisz Śro Mar 02, 2022 1:24 pm

Komentarze, są kasowane....
Prawdopodobnie podniosłem zbyt prawdziwy aspekt sprawy, że to mogło się utrzymać i nie podlegać cenzurze na forum.
Wróć do Internet

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości