WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Radia

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Kama

Re: Rośnie liczba patronów Radia 357. Głosami stacji zostali Dariusz Odija i Dorota Kopka, producentem - Smolik

Kama Pon Sty 04, 2021 8:21 am

Radio może i klasę będzie miało, w przeciwieństwie do p. Michniewicza, którego arogancja bardzo zniechęca do 357.
Awatar użytkownika
magik

Re: Rośnie liczba patronów Radia 357. Głosami stacji zostali Dariusz Odija i Dorota Kopka, producentem - Smolik

magik Pon Sty 04, 2021 8:40 am

Oprawa średnia, za bardzo archaiczna. PRL-em mi te niektóre dźwięki zalatują.
Awatar użytkownika
Kama

Kama Pon Sty 04, 2021 9:00 am

"magik" napisał(a): Oprawa średnia, za bardzo archaiczna. PRL-em mi te niektóre dźwięki zalatują.

A ile masz lat? Bo jakoś nie bardzo wiem co kojarzy Ci się z PRL-em? Ta oprawa jest całkiem normalna. Jeśli z czymś się może kojarzyć, to z Chilli albo z Radiem PiN, bo w jazzowych klimatach jest zrobiona.
Awatar użytkownika
trójkowicz

trójkowicz Pon Sty 04, 2021 9:38 am

Trójka, 1234, Stary Świat mają formułę archaiczną i bez względu na obecne pompowaniem w mediach ich czas bezpowrotnie minął. Wystarczy spojrzeć jak po kilku latach skończyło halo radio. Budowanie radia na bazie nienawiści do PiSu ma sens tylko przez jakiś czas.
Awatar użytkownika
Tere fere

Tere fere Pon Sty 04, 2021 9:44 am

Producent wykonawczy oprawy dźwiękowej.
Ktoś tu ma niezłe ego :) :)
Awatar użytkownika
Jan

Jan Pon Sty 04, 2021 10:03 am

Dlaczego? Oprawa, zwłaszcza taka, to spore zadanie, nie dziwne że miała producenta. Czy kierownik projektu brzmiałby lepiej?
Awatar użytkownika
Wesoly Romek

Wesoly Romek Pon Sty 04, 2021 10:08 am

No i pieknie. Niech dziala 357, anteny Polskiego Radia i inne media. Pluralizm jest ok. Kazdy znajdzie coś dla siebie.
Awatar użytkownika
z B-B

z B-B Pon Sty 04, 2021 10:12 am

Ok, a nadal nie dobijaja do 0,5 mln zl deklaracji - powtarzam deklaracji nie stałych przelewów
do tego przybywa ludzi. Helen, Gorazdowski, jakas inna. Więc ten wzrost deklaracki bedzie skonsumowany przez niedopowiedzialna polityke kadrowa. Jeszcze niech przyjma 63 letniego gościa od gitara i piorem to będzie to kropka nad i.
Awatar użytkownika
Pio

Pio Pon Sty 04, 2021 10:17 am

Zauważcie, że pod wszystkimi wpisami o 357 wszystkie negatywne komentarze pisze jeden lub kilku trolli, po czym i tak zostają one zaminusowane.
Awatar użytkownika
Ktos

Ktos Pon Sty 04, 2021 10:30 am

Zauważamy, przy każdym z tematów jaki się pojawia o radiu 357 czuć trollami. Widać tylko nieliczne rzeczywiste krytyczne komentarze. Ale spokojnie, w końcu polityczni przestaną się tym interesować jak proces metamorfozy Trójki w 357 się zakończy. I skierują swoje farmy do innych zadań. Bo na razie w głowie im się nie mieści, że niektórzy dziennikarze na dadzą im się złamać.
Awatar użytkownika
Jurgen

Jurgen Pon Sty 04, 2021 10:31 am

"z B-B " napisał(a): Ok, a nadal nie dobijaja do 0,5 mln zl deklaracji - powtarzam deklaracji nie stałych przelewów
do tego przybywa ludzi. Helen, Gorazdowski, jakas inna. Więc ten wzrost deklaracki bedzie skonsumowany przez niedopowiedzialna polityke kadrowa. Jeszcze niech przyjma 63 letniego gościa od gitara i piorem to będzie to kropka nad i.
Jutro odpalą radio i pewnie znowu patroni dosypią, o ile start będzie udany.

O politykę kadrową bym się nie martwił, bo nie sądzę, by wszyscy pracowali na pełen etat i czesali hajs, jaki czesali w PR3.

Projekt jest pewnie skalkulowany tak, że sobie rośnie w miarę powodzenia zbiórki. Ciekaw jestem jak skalkulowali ZAIKS i jaki to % kosztów.
Awatar użytkownika
kanada

kanada Pon Sty 04, 2021 10:34 am

"Jurgen" napisał(a):
"z B-B " napisał(a): Ok, a nadal nie dobijaja do 0,5 mln zl deklaracji - powtarzam deklaracji nie stałych przelewów
Jutro odpalą radio i pewnie znowu patroni dosypią, o ile start będzie udany.

O politykę kadrową bym się nie martwił, bo nie sądzę, by wszyscy pracowali na pełen etat i czesali hajs, jaki czesali w PR3.

Projekt jest pewnie skalkulowany tak, że sobie rośnie w miarę powodzenia zbiórki. Ciekaw jestem jak skalkulowali ZAIKS i jaki to % kosztów.

Opra muzykę na utworach sprzed 1996 roku .. co zreszta nie bedzie głupie.

Inna sprawa, że robi sie to taki przytułek dla ubogich. każdy kto nie przyjał nowych warunkw w PR idzie do 357. Oczywiście nad tym unosi się aura cierpiętników i bojowników walki o wolnośc.
Awatar użytkownika
Przyszły sluchacz

Przyszły sluchacz Pon Sty 04, 2021 10:36 am

Radio jak radio zobaczymy ,tylko dziwię się dlaczego finansowanie oparte na składkach od ludzi jest podstawą, dzisiaj płacą bo jest nowość, sentyment itd, a jutro niekoniecznie. Reklamy nie gryzą ułatwiają planowanie, oczywiście nie co 10 minut ale przy jedynej dziurze to kot prędzej czy później zdechnie.
Awatar użytkownika
Spokojny

Spokojny Pon Sty 04, 2021 10:46 am

Kibicuję. Ta narracja bezpolityczna bardzo do mnie przemawia. Ale najważniejsi są ludzie, a do tych w Radio 357 ciągnie mnie najbardziej spośród innych mediów. Powodzenia!
Awatar użytkownika
Dawid

Dawid Pon Sty 04, 2021 11:28 am

Ja nie płacę, bo mnie nie stac
Wróć do Radio

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości