WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
aaa

Rosyjscy żołnierze zgwałcili na Ukrainie dziennikarkę z kremlowskiej telewizji

aaa Wto Sty 31, 2023 12:11 pm

Raczej nie będę jej współczuł.Teraz , może sugestywnie opisywac gwalty na Ukrainkach jaka to przyjemność
Awatar użytkownika
Ja

Re: Rosyjscy żołnierze zgwałcili na Ukrainie dziennikarkę z kremlowskiej telewizji

Ja Wto Sty 31, 2023 3:20 pm

Ładna kobieta też bym się dołączył
Awatar użytkownika
1920

Re: Rosyjscy żołnierze zgwałcili na Ukrainie dziennikarkę z kremlowskiej telewizji

1920 Wto Sty 31, 2023 3:23 pm

Ruski mir - marzenie wszelkiej maści patologii, szurów, politycznych atencjuszów itp. swołoczy. Ta wojna pokazała, że nadal sporo tego również w naszym kraju. Mało tego są obecni w polityce i uważają się za patriotów. Tej hołoty nie brakuje również wśród mord z reklam, influencerów itd. W II RP skończyliby co najmniej w Berezie Kartuskiej. Mam nadzieję, że służby mają ich w swoich bazach i gdyby Moskalom zachciało się zaatakować Polskę, to się tym materiałem na kolaborantów profilaktycznie zajmą.
Awatar użytkownika
Mel

Mel Wto Sty 31, 2023 4:54 pm

"Ja" napisał(a): Ładna kobieta też bym się dołączył

to wypnij tyłek, da się załatwić.
Awatar użytkownika
Teleman

Teleman Wto Sty 31, 2023 5:01 pm

No i o co płacz ,powinna się dziewczyna cieszyć ,wsparła walkę o ruski nie i przy okazji poprawiła morale ruskich żołnierzy , ku chwale ojczyzny to przeżyła
Awatar użytkownika
Gruz200

Gruz200 Wto Sty 31, 2023 6:38 pm

Szkoda, że nie było tam Kapibary Skabajewej.
Awatar użytkownika
Polak

Polak Wto Sty 31, 2023 6:52 pm

Rosja była, jest i pozostanie dzikim krajem.
Awatar użytkownika
Xxx

Xxx Wto Sty 31, 2023 7:16 pm

Może i powinienem się cieszyć z tego zajścia. W końcu i Rosjanka odczuła to, co ukraińskie kobiety...., ale mimo wszystko szkoda mi tej dziewczyny.
Awatar użytkownika
G

G Wto Sty 31, 2023 8:23 pm

Naród upadły
Awatar użytkownika
ll

ll Wto Sty 31, 2023 9:30 pm

ojejku jejku :):):)
Awatar użytkownika
ppp1

ppp1 Wto Sty 31, 2023 10:00 pm

"1920" napisał(a): Ruski mir - marzenie wszelkiej maści patologii, szurów, politycznych atencjuszów itp. swołoczy. Ta wojna pokazała, że nadal sporo tego również w naszym kraju. Mało tego są obecni w polityce i uważają się za patriotów. Tej hołoty nie brakuje również wśród mord z reklam, influencerów itd. W II RP skończyliby co najmniej w Berezie Kartuskiej. Mam nadzieję, że służby mają ich w swoich bazach i gdyby Moskalom zachciało się zaatakować Polskę, to się tym materiałem na kolaborantów profilaktycznie zajmą.

Ukraińcy też gwałcili. Niestety, nie tylko Ruscy.
Awatar użytkownika
Thor

Thor Wto Sty 31, 2023 10:17 pm

Już bardzo wielu Rosjan zapłaciło wysoką cenę za swoją miłość do Putina. Tę dziennikarkę też to spotkało, tyle że ona nie oddała życia jak ci jej rodacy, co wstąpili do wojska i zginęli. Niestety nie widać, żeby tacy Rosjanie potrafili wyciągać z tego rozsądne wnioski.
Awatar użytkownika
Paweł

Paweł Wto Sty 31, 2023 10:42 pm

Wołynia nikt nie przebił do tej pory w okrucieństwie.
Awatar użytkownika
kobieta

kobieta Wto Sty 31, 2023 10:48 pm

"Ja" napisał(a): Ładna kobieta też bym się dołączył

ty gnoju
Awatar użytkownika
Rumburak

Rumburak Śro Lut 01, 2023 12:47 am

No to przekonała się czym jest ruski mir.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości