WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Zenada

Rosyjskojęzyczny kanał mocno poszerza zasięg w Polsce. Czym jest Current Time TV?

Zenada Wto Sty 31, 2023 9:32 am

Blokowanie kanałów rosyjskich pokazuje ze traktuje sie nas jak idiotow którzy nie sa w stanie samodzielnie wyciągać wniosków.
Awatar użytkownika
Sebuś

Re: Rosyjskojęzyczny kanał mocno poszerza zasięg w Polsce. Czym jest Current Time TV?

Sebuś Wto Sty 31, 2023 10:24 am

"Zenada" napisał(a): Blokowanie kanałów rosyjskich pokazuje ze traktuje sie nas jak idiotow którzy nie sa w stanie samodzielnie wyciągać wniosków.

Ruska propaganda nie jest w Europie potrzebna. Paniał?
Awatar użytkownika
Precz z Putinem

Re: Rosyjskojęzyczny kanał mocno poszerza zasięg w Polsce. Czym jest Current Time TV?

Precz z Putinem Wto Sty 31, 2023 10:31 am

@Zenada: Kolejny ruski troll nie potrafiący używać polskich znaków diakrytycznych. To jest żenada - podnoszenie tematu wolności słowa w kontekście rosyjskiej broni dezinformacyjnej jaką jest telewizja RT i podobne. Nawet nazwać rzeczy po imieniu nie możecie tam Rosji („wojna”, a nie żadna „operacja specjalna), a stawiacie się w roli obrońców wolności wypowiedzi.
Awatar użytkownika
Global Defence Initiative

Global Defence Initiative Wto Sty 31, 2023 10:39 am

Bardzo dobrze! Pełne poparcie!
Awatar użytkownika
J avelin

J avelin Wto Sty 31, 2023 10:45 am

"Precz z Putinem" napisał(a): @Zenada: Kolejny ruski troll nie potrafiący używać polskich znaków diakrytycznych. To jest żenada - podnoszenie tematu wolności słowa w kontekście rosyjskiej broni dezinformacyjnej jaką jest telewizja RT i podobne. Nawet nazwać rzeczy po imieniu nie możecie tam Rosji („wojna”, a nie żadna „operacja specjalna), a stawiacie się w roli obrońców wolności wypowiedzi.

Dokładnie. Redakcja . Mediów powinna usuwać takie trollerskie komentarze jak tego Zenada pisanego przez Z a nie Ż.
Awatar użytkownika
Gimnastyka poprawnościowa

Gimnastyka poprawnościowa Wto Sty 31, 2023 1:52 pm

"Ukraińcy świetnie znają rosyjski" - Serio? zamiast po prostu napisać, ze dla połowy Ukraińców rosyjski to język ojczysty, którym się posługują na co dzień. Ukraińscy uchodźcy u nas - tu już rosyjski zdecydowanie dominuje.
Awatar użytkownika
Joanna

Joanna Wto Sty 31, 2023 2:40 pm

Czyli nic innego jak następna propagandowa tuba Ameryki
To bardzo źle że zabrania się nadawania ruskim stacjom. W ten sposób odebrano możliwość samodzielnej oceny sytuacji np w wiadomościach o wojnie.
Byłem ostatnio w Egipcie i w hotelowym tv ruskie stacje działają normalnie. Pokazują zupełnie inną rzeczywistość niż polskie media. Wiem że to też propaganda czystej postaci ale przynajmniej sam mogę wyciągać wnioski a nie żuć jedynie słuszną papkę medialną
Awatar użytkownika
PL

PL Wto Sty 31, 2023 2:54 pm

@Joanna: A jakież to inteligentne wnioski możesz wyciągnąć oglądając, jak to sama nazwałaś, "propagandę czystej postaci" ? Sama sobie zaprzeczasz. O jakiej "samodzielnej ocenie sytuacji" można mówić oglądając inscenizowane propagandowe filmiki z Putinem (i tym samym zespołem statystów-przebierańców) czy absurdalne seanse nienawiści Sołowjowa?

Kolejny opłacany ruski troll :-(
Awatar użytkownika
widz

widz Wto Sty 31, 2023 2:56 pm

Skandaliczne jest to, że polskie platformy satelitarne najpierw blokują darmowe kanały na swoich odbiornikach a później ogłaszają, że coś dodają. Tego typu praktyki powinny być nielegalne.
Awatar użytkownika
ja

ja Wto Sty 31, 2023 3:50 pm

"Zenada" napisał(a): Blokowanie kanałów rosyjskich pokazuje ze traktuje sie nas jak idiotow którzy nie sa w stanie samodzielnie wyciągać wniosków.

Żenada to ci twoja kacapska matka na imię dała. Idź się zabij to będzie jednego cuchnącego ruska mniej.
Awatar użytkownika
Hajmars

Hajmars Wto Sty 31, 2023 4:23 pm

"Joanna " napisał(a): Czyli nic innego jak następna propagandowa tuba Ameryki
To bardzo źle że zabrania się nadawania ruskim stacjom. W ten sposób odebrano możliwość samodzielnej oceny sytuacji np w wiadomościach o wojnie.
Byłem ostatnio w Egipcie i w hotelowym tv ruskie stacje działają normalnie. Pokazują zupełnie inną rzeczywistość niż polskie media. Wiem że to też propaganda czystej postaci ale przynajmniej sam mogę wyciągać wnioski a nie żuć jedynie słuszną papkę medialną

Podpisujesz się Joanna a piszesz "sam mogę". Po co to udawanie? Propagandy nikt nie chce w cywilizowanym świecie i twoje długie wywody są po prostu zbędne!
Awatar użytkownika
Gość

Gość Wto Sty 31, 2023 4:43 pm

"PL" napisał(a): @Joanna: A jakież to inteligentne wnioski możesz wyciągnąć oglądając, jak to sama nazwałaś, "propagandę czystej postaci" ? Sama sobie zaprzeczasz. O jakiej "samodzielnej ocenie sytuacji" można mówić oglądając inscenizowane propagandowe filmiki z Putinem (i tym samym zespołem statystów-przebierańców) czy absurdalne seanse nienawiści Sołowjowa?

Kolejny opłacany ruski troll

Te ich komentarze powinny być wysyłane tam gdzie ruski korabl.
Awatar użytkownika
Stefan z Goeteborga

Stefan z Goeteborga Wto Sty 31, 2023 7:18 pm

Pamiętacie, jaka była w marcu histeria przeciwko językowi rosyjskiemu? Minęło trochę czasu i już promujemy rosyjskojęzyczne media. Artykuły wychwalające Auchana też już tu były. Łatwo oszacować, gdzie będziemy za rok, a gdzie za dwa lata. Do nowych wstriecz, druzja.
Awatar użytkownika
Sebuś

Sebuś Wto Sty 31, 2023 7:21 pm

"widz" napisał(a): Skandaliczne jest to, że polskie platformy satelitarne najpierw blokują darmowe kanały na swoich odbiornikach a później ogłaszają, że coś dodają. Tego typu praktyki powinny być nielegalne.

Nasze platformy satelitarne. Dla nas, Polaków, są to NASZE platformy satelitarne. A ruska propaganda nie jest na NASZYCH platformach satelitarnych tolerowana.
Awatar użytkownika
Sebuś

Sebuś Wto Sty 31, 2023 7:25 pm

"Stefan z Goeteborga" napisał(a): Pamiętacie, jaka była w marcu histeria przeciwko językowi rosyjskiemu? Minęło trochę czasu i już promujemy rosyjskojęzyczne media. Artykuły wychwalające Auchana też już tu były. Łatwo oszacować, gdzie będziemy za rok, a gdzie za dwa lata. Do nowych wstriecz, druzja.

Pisz po polsku, a artykuł przeczytaj ze zrozumieniem.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości