WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
a1a

Ruszył nowy kanał sportowy Eleven Extra, na starcie tylko w nc+. „Trwają przygotowania do poszerzenia dystrybucji kanału”

a1a Wto Wrz 13, 2016 8:24 am

Domyślam się, że Eleven w przyszłości wykupi także Ligę Mistrzów, jeżeli małe sieci kablowe dołączą do nadawania Elevenów ,nc+ straci dziesiątki tysięcy abonentów.
Awatar użytkownika
reel

Re: Ruszył nowy kanał sportowy Eleven Extra, na starcie tylko w nc+. „Trwają przygotowania do poszerzenia dystrybucji kanału”

reel Wto Wrz 13, 2016 10:14 am

A ja się zastanawiam, dlaczego na Eleven pojawiły się reklamy, skoro jest to kanał premium i trzeba za niego wcale niemało dopłacać ????? Powinni to w jakiś sposób kontrolować.
Od teraz z kanału premium mam encyklopedię suplementów diety :( SŁABO !!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
gość

Re: Ruszył nowy kanał sportowy Eleven Extra, na starcie tylko w nc+. „Trwają przygotowania do poszerzenia dystrybucji kanału”

gość Wto Wrz 13, 2016 10:55 am

Może dlatego, że płacisz za te kanały niewiele. Przynajmniej biorąc pod uwagę prawa i ceny innych kanałów premium.
Awatar użytkownika
Asptt

Asptt Wto Wrz 13, 2016 11:12 am

"reel" napisał(a): A ja się zastanawiam, dlaczego na Eleven pojawiły się reklamy, skoro jest to kanał premium i trzeba za niego wcale niemało dopłacać ????? Powinni to w jakiś sposób kontrolować.
Od teraz z kanału premium mam encyklopedię suplementów diety SŁABO !!!!!!!!!!!!!!

Do tej pory wszelkie podwyżki abo, zwiększenia zasięgu itp. owocowały poszerzeniem oferty. Liczmy, że z reklamami będzie tak samo. Jeśli tak to proszę bardzo, niech pokazują reklamy
Awatar użytkownika
baces

baces Wto Wrz 13, 2016 3:02 pm

Jakosc tragedia. Chyna zamienione polpola.
OGARNIJCIE SIE
Awatar użytkownika
poacz

poacz Wto Wrz 13, 2016 3:17 pm

Brawo! Dla mnie jeden z najlepszych kanałów nie tylko w Polsce. Przy takiej dostępności, przy takiej cenie, przy takich produktach jestem zakochany!
Awatar użytkownika
Michał

Michał Wto Wrz 13, 2016 4:48 pm

Chyba nie macie w domu co robić, że się fascynujecie otwieraniem nowych kanałów sportowych. Ich jest już stanowczo za dużo. Żeby je wszystkie ogarnąć to nie powinno się nic robić w domu, nigdzie nie chodzić tylko siedzieć przed telewizorem 24 godziny na dobę.
Awatar użytkownika
YS.

YS. Wto Wrz 13, 2016 6:55 pm

A moze zerknij z innej strony... Ja spedzam dziennie 1h-1.5h przed telewizorem. Interesuje mnie m.in sport. Wiec oczywista zecza jest ze chce wybrac co chce ogladac, (miec mozliwosc wyboru) a nie co w danym momencie pokazuja - na tych jak to nazwales - cyt. duzej ilosci kanalow sportowych. Czym wiecej tym lepiej - przeciez TY (ja) wybierasz (wybieram) na czym zawiesimy oko - co nas interesuje. POZDRAWIAM.
Awatar użytkownika
Gostek

Gostek Śro Wrz 14, 2016 12:17 am

Jakie bogactwo oferty! To, że karmią tylko piłką nożną wcale nie świadczy o bogactwie! Nie każdy kibic sportowy lubi oglądać w takiej ilości futbolówkę. Ja nie mogę doczekać się kanału sportowego nadającego TEŻ ligę hokejową NHL. Bogactwo to nie tylko piłka nożna, żużel, tenis jak sobie wyobrażają różnej maści samozwańczy "spece" od mediów!!!
Awatar użytkownika
do Gostek

do Gostek Czw Wrz 15, 2016 10:10 am

do Gostek

NHL na TVP Sport poleci. Rozgrywki startują chyba w połowie pazdziernika
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 84 gości