WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskuje o kulturze i rozrywce

Moderatorzy: Moderator, Robin

Awatar użytkownika
Ja_2021

Ruszyły zdjęcia do filmu „Fuks”. Zagrają Maciej Stuhr, Janusz Gajos, Maciej Musiał i Cezary Pazura

Ja_2021 Czw Lip 15, 2021 6:44 am

A co z Agnieszką Krukówną? W tym filmie była sztosem.
Awatar użytkownika
zonk

Re: Ruszyły zdjęcia do filmu „Fuks”. Zagrają Maciej Stuhr, Janusz Gajos, Maciej Musiał i Cezary Pazura

zonk Czw Lip 15, 2021 6:50 am

"Ja_2021" napisał(a): A co z Agnieszką Krukówną? W tym filmie była sztosem.
Ona chyba się cosik stoczyła :(
Awatar użytkownika
Xyz

Re: Ruszyły zdjęcia do filmu „Fuks”. Zagrają Maciej Stuhr, Janusz Gajos, Maciej Musiał i Cezary Pazura

Xyz Czw Lip 15, 2021 8:10 am

Agnieszka Krukówna przeszła załamanie psychiczne i nie jest już tą laską co kiedyś. Gra bardzo małe epizody i raczej ciężko Jej pociągnąć większą rolą. Ostatnio widziałem Ją jako sędzinę wygłaszającą wyrok w SN w filmie o Komendzie. Tu chyba najprawdopodobniej wymienili Ją na Sonię Bohosiewicz.
Awatar użytkownika
Gia

Gia Czw Lip 15, 2021 2:33 pm

Odgrzewany kotlecik przyprawiony Musialem. Ten chłopak jest już wszędzie choć zrozumiałe że chce wycisnąć kasę ze swoich 20 minut sławy. Pazura wciąż nie może się pozbyć maniery Czarka z 13Posterunku, zaś młody Stuhr chyba wreszcie sobie uświadomił że już nie jest młody. Dlaczego miałabym wydać na to dzieło 30 zł na bilet do kina?
Awatar użytkownika
widz TVN

widz TVN Czw Lip 15, 2021 3:46 pm

To będzie wspaniały film.
Awatar użytkownika
miś społeczny

miś społeczny Pią Lip 16, 2021 12:00 am

Dialogi. Niedobre. Bardzo niedobre dialogi.
Wróć do Kultura-rozrywka

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość