WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Radia

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Żuraw

Rynek radiowy w Warszawie: liderem Radio ZET, rosną RMF FM i TOK FM

Żuraw Wto Paź 18, 2016 9:54 am

"Zet Gold to unikalny projekt Eurozetu, dla którego spodziewamy się w ciągu roku udziału na poziomie 8.00 procent w stolicy" Nie powiedzieli tylko w której stolicy :-)
Awatar użytkownika
lizka

Re: Rynek radiowy w Warszawie: liderem Radio ZET, rosną RMF FM i TOK FM

lizka Wto Paź 18, 2016 10:25 am

Brawo dla Zet w swoim macierzystym mieście ma 13 i lekko drga. Uczcie się od RMF-u dwa procent wzrostu. W Warszawie gdzie wybór stacji jest naprawdę duży to moim zdaniem mega wyczyn. Najważniejsze, że Pan Majewski i Pan Nosel dobrze się bawią. Ciekawe jak kolejne badania wyjdą. Po zakupach ludzi z Kopca. Natomiast Zet Gold to szał ;) Brawo
Awatar użytkownika
Malgosia

Malgosia Wto Paź 18, 2016 11:50 pm

Gdzie jest ZET gold?
Awatar użytkownika
lorneta

lorneta Śro Paź 19, 2016 12:12 am

"Malgosia" napisał(a): Gdzie jest ZET gold?

tam, gdzie błąd statystyczny :)
Awatar użytkownika
Brawo Zet Gold

Brawo Zet Gold Śro Paź 19, 2016 1:02 pm

w zestawieniu na równi z radiem akademickim i niszową czwórką. będą jakieś premie dla dyrektorów?
Awatar użytkownika
sebaaa

sebaaa Śro Paź 19, 2016 10:10 pm

wlączyłem któregoś dnia ZET Gold.muzyka jako tako, jakby mnie zmuszali do słuchania to bym dał radę. ale prowadzący... nie wiem jakim cudem potencjał tylu świetnych osobowości jest marnowany. nuda,nuda, nuda, ale taka nuda że można usnąć. oni są debilami tak w zarządzie-zet gold i tak szoruje po dnie słuchalności, nie mogą przerzucić prowadzących do głównej zetki, a tych z zetki do zet gold? mniej już mieć nie będą, a chociaż główna antena może by zyskała. a tak to fajni prowadzący z potencjałem marnują się w gównianym radiu, i nie wiem czy ktoś im karze być takim nudnym czy co, ale nie poznaję ludzi. jestem młody, ale jakoś Złote Przeboje albo PLUS jak najbardziej, a Gold porażka
Awatar użytkownika
Chryste

Chryste Wto Paź 25, 2016 7:48 pm

Zawsze mnie zastanawia co za frustraci tu komentują? Swego czasu była moda na jechanie Kolorowi, teraz czas na Zet Gold? Czy wy naprawdę jesteście jacyś niespełnieni? Nikt w radiu nie chce zatrudnić? Zajmijcie się swoim życiem. Macie takie w ogóle...?
Wróć do Radio

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości