WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Internetu

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Coś tu nie gra

Rynek twórców internetowych skonfliktowany o budżety reklamowe? (opinie)

Coś tu nie gra Sob Wrz 28, 2019 10:12 am

I po co to było pisać? Nie szkoda czasu?
Wardęga o szkodliwości działania sieci partnerskich- wy bierzecie gościa z sieci partnerskiej, który mówi "jest super".
Wardęga o nieszczerości Youtuberów- wy bierzecie Masnego, który mówi "kochamy się wszyscy i trzymamy się za ręce".
A przecież to właśnie grupa Abstrachuje została wywołana przez Wardęgę do tablicy, za udawanie przyjaciół pewnych Youtuberów, których następnie zaatakowali w jednym ze swoich durnych filmików.
Wy tak z naiwności z tym "artykułem" czy to treści zamawiane?
Awatar użytkownika
Nikola

Re: Rynek twórców internetowych skonfliktowany o budżety reklamowe? (opinie)

Nikola Sob Wrz 28, 2019 10:18 am

Dobry dobór gości byle tylko mówić ze jest wspaniale i jest ekstra. No nie jest ekstra drodzy propagandyści. To że będziecie zaklinać rynek nie zlikwiduje strat w grupie Abstra albo nikłej rentowności Lifetube już 2 raz sprzedanego na rynku. Jeśli to taki dobry interes nikt by nie mówił ze jest tak wspaniały. Wszyscy się kochają a odwracasz się i wbijają nóż w plecy.
Awatar użytkownika
mm

mm Sob Wrz 28, 2019 11:16 am

Bolek i masny czyli "Uluniency" branzy. trzeba bylo jeszcze wziac jakubiaka i gonciarza aby podkreslic piekno youtubowego raju :-)
Awatar użytkownika
marek

marek Sob Wrz 28, 2019 11:25 am

Za mało miłej atmosfery, za mało coachy i uzdrawiaczy marketingu. Wszyscy się kochają, nieograniczone możliwości i jest super, jest super jak śpiewał Muniek Staszczyk. Zaproście na drugi raz Gonciarza zabawce rynku i bojownika o lepszy Youtube w Polsce. Tylko wyczekajcie moment jak nie będzie cieniem samego siebie.
Awatar użytkownika
vera

vera Sob Wrz 28, 2019 3:32 pm

Byłem w LT i wiem, co to znaczy odejść z tej sekty. Oczernianie i obmawianie, toksyczna atmosfera i manipulowanie ludzmi aby urwać kilka procent z deala, a pan Kamilek to jeden z najbardziej fałszywych ludzi na tym rynku. Co wycierpiałam to moje. Poza sieciami partnerskimi też jest życie. Pamietajcie
Awatar użytkownika
rozbawiony

rozbawiony Nie Wrz 29, 2019 9:47 am

To nie twórcy tylko co najwyżej tfurcy
Awatar użytkownika
bojka

bojka Nie Wrz 29, 2019 4:39 pm

Nie mylmy tej smieciowej rozrywki z ambitnymi twórcami. Dziwie się ze wciąż firmy łożą na ta patologię takie pieniądze.
Awatar użytkownika
bez szans

bez szans Wto Paź 01, 2019 2:49 pm

Niedługo to sie skończy jak ci twórcy yt będą zaorani przez system
Wróć do Internet

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości