WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Zbee

Seniorzy oglądają najchętniej TVP1. Stacja dystansuje konkurencję

Zbee Czw Sty 30, 2014 9:38 am

Wkrótce się to zmieni, jak TV Trwam zacznie nadawać na multipleksie.
Awatar użytkownika
Ja2014

Re: Seniorzy oglądają najchętniej TVP1. Stacja dystansuje konkurencję

Ja2014 Czw Sty 30, 2014 10:07 am

Zbee nie wszystkie osoby po 50-tce to mohery.
Awatar użytkownika
Zbee

Zbee Czw Sty 30, 2014 10:28 am

Do Ja2014. Ależ oczywiście, że nie wszyscy. Jakaś część to byli (i nie nawróceni) działacze PZPR i jej przybudówek, byli funkcjonariusze UB, SB, LWP, KBW i milicji, kobiety po aborcji - nadal uważające, że to tylko zabieg. I jeszcze parę kategorii sierot po prl-u. Ci zawsze będą oglądać TVN.
Awatar użytkownika
Olo ratuj

Olo ratuj Czw Sty 30, 2014 11:18 am

Zbee napisał(a):Do Ja2014. Ależ oczywiście, że nie wszyscy. Jakaś część to byli (i nie nawróceni) działacze PZPR i jej przybudówek, byli funkcjonariusze UB, SB, LWP, KBW i milicji, kobiety po aborcji - nadal uważające, że to tylko zabieg. I jeszcze parę kategorii sierot po prl-u. Ci zawsze będą oglądać TVN.

Nawet nie wiesz jak wielu spośród tych, których wymieniasz to dzisiejsi wielbiciele Trwam, Naszego Dziennika i uczestnicy pochodów z wrednymi transparentami na Krakowskim. Wielu ich tam rozpoznano. Zamienili religię.
Awatar użytkownika
Zbee

Zbee Czw Sty 30, 2014 11:50 am

Do Olo ratuj. Oceniam, że ilość nawróconych w tej grupie nie przekracza 5%. Należy ich przyjąć, nie wypominać przeszłości, i nadal pracować w tej grupie. Niestety z wiekiem, część z nich powraca do fascynacji komunistycznych, bo zostało napisane -"wrócił się pies do wymiotu swego"
Awatar użytkownika
szyd

szyd Czw Sty 30, 2014 12:08 pm

TVN tak wysoko ? A mówią że tego nikt nie oglada.
Awatar użytkownika
fdfd

fdfd Czw Sty 30, 2014 12:36 pm

TVN jest najlepszą telewizją w Polsce,pomijając ramówkę od 11:00-18:00 w pn-pt
Awatar użytkownika
skoblar

skoblar Czw Sty 30, 2014 7:06 pm

Nie wierzcie tym statystykom. To propaganda. Jestem 50+ i mam ze 150 znajomych. Nikt nie oglądfa TVN. Wszyscy nie znoszą TVP poza niektorymi kobitkami ogladajacymi czasem jakieś durne seriale. W publicznej nic dla nad nie ma - dlatego życzymy Woronicza by zdechła. Polsat to TV dla zakładów karnych. Zaglądamy na Puls, Kino Polska, Ale Kino, TCM, Planet TV Historia, TV Republika i oczywiscie informacyjnie nalepszy (szczególnie w niedzielę) Trwam. I nie jesteśmy moherami. Tylko nie znosimy belkoczącego jak karabin maszynowy gówniarstwa. lansiarzy typu Kraśko czy Durczok oraz oczywistego kurewstwa typu Lis, Olejnik czy Paradowska.
Awatar użytkownika
jan sebastian bach

jan sebastian bach Czw Sty 30, 2014 7:09 pm

widać że statystyka jest ważna ale ważniejsze jest jeszcze rzetelna informacja . Moim zdaniem jest tak wysoko bo nie ma reklam w trakcie filmów . A na tvn są co chwile reklamy i to zniechęca widza do oglądania bo w trakcie tego albo reklama proszku albo jedzenia dla kota czy psa lub jeszcze co innego i tak do skutku . A stawianie na TVN ze jest najlepszą telewizja w POLSCE niestety nie podzielam tego entuzjazmu bo są lepsze Np EUROSPORT , POLSAT SPORT , Kino polska , ALE kino , .
Awatar użytkownika
TVP kontra BBC

TVP kontra BBC Czw Sty 30, 2014 11:29 pm

A może seniorzy to lubią, bo tak było zawsze?
BBC czy Rosja lub Białoruś - do jakich standardów nam bliżej w mediach publicznych w Polsce?
Walczymy o wolną i demokratyczną Ukrainę i Białoruś. Krytykujemy Rosję w kwestii przestrzegania standardów demokratycznych. Ale gdy spojrzymy na nasze media publiczne to gdzie jesteśmy, po której stronie Bugu? Udajemy, że jesteśmy tacy jak w Niemczech, Wielkiej Brytanii, a być może jesteśmy tacy jak Łuka, Putin i ferajna? Politycy kierują redakcjami, programami, zatrudnionymi dziennikarzami - to Białoruś, Rosja a może Polska?
Awatar użytkownika
KIsiel

KIsiel Czw Sty 30, 2014 11:50 pm

Budyń potrafi
Awatar użytkownika
ninucha

ninucha Pią Sty 31, 2014 3:10 pm

Co to ma być?! Mnie nikt nigdy nie pyta, a mam 70+. Oglądam TVN24, TVP Kultura i Ale kino. Słucham radia ZETChilli oraz RMF Classic. No to jaki ze mnie typowy senior. Nie wierzcie w te badania, to lipa!
Awatar użytkownika
mruk

mruk Śro Lut 05, 2014 12:40 am

To jak ze mną!Zarabiam 5 tysięcy i za Chiny nie uwierzę, że ktoś ma tylko 1,8 tys.!!! Nie wierzcie statystykom :)
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości