WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Radia

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Kami

Serwis Trójkofan zamknięty, Polskie Radio groziło administratorowi konsekwencjami prawnymi. „Stałem się niewygodny"

Kami Śro Wrz 14, 2022 6:17 am

Kawał pięknej historii i dobrej roboty. Bieżący serwis informacyjny, rzetelna wiedza, a przede wszystkim aktualne informacje o 3. Ponad 20 lat nie przeszkadzał. Zaczął przeszkadzać dopiero teraz, prezesCe.
Awatar użytkownika
Jan

Re: Serwis Trójkofan zamknięty, Polskie Radio groziło administratorowi konsekwencjami prawnymi. „Stałem się niewygodny"

Jan Śro Wrz 14, 2022 6:19 am

Na stronie FB 3 od dawna jest cenzura, nie wolno krytykować nieudolnego zarządzania paniprezes. Z resztą komentarze na ... również giną, jeśli ktoś ośmieli się napisać prawdę. XXI wiek, niby demokratyczny kraj, a mamy cenzurę i złe zarządzanie publicznymi pieniędzmi.
Awatar użytkownika
Witt

Re: Serwis Trójkofan zamknięty, Polskie Radio groziło administratorowi konsekwencjami prawnymi. „Stałem się niewygodny"

Witt Śro Wrz 14, 2022 6:21 am

Bo wybitnie źle zarządzającym Polskim Radiem można tylko dobrze albo wcale. Komuś to coś przypomina? Totalitaryzm? Komuna? Stalinizm?
Awatar użytkownika
co co

co co Śro Wrz 14, 2022 6:28 am

O to im właśnie chodziło: żeby go zamknąć. A wystarczyło zmienić logo i już.
Awatar użytkownika
Michał

Michał Śro Wrz 14, 2022 6:28 am

Jak sobie strzelić w kolano? Zniechęcić największego fana, promującego 3. Z serwisu przez ponad 20 lat korzystali dziennikarze, pracownicy naukowi, studenci. Zamknięcie jest historyczne. Świadczy o cenzurze i braku wolności słowa.
Awatar użytkownika
Ha ha ha

Ha ha ha Śro Wrz 14, 2022 6:45 am

Za to pan kierownik muzyczny z filmikami pod Trójką pełnymi bluzgów im nie przeszkadza, albo wyzywający pracowników w mediach społecznościowych. To się nazywa hipokryzja.
Awatar użytkownika
Lol

Lol Śro Wrz 14, 2022 6:55 am

Grubymi nićmi szyte. Nawet nie trzeba specjalnie wybitnego prawnika. Po prostu niewygodna jest im krytyka. Jak trzeba nisko upaść? Metody jak za dyktatury.
Awatar użytkownika
Nic dodać

Nic dodać Śro Wrz 14, 2022 7:23 am

Bozzzzz jak baba ośmiesza Polskie Radio 🙈 zniszyla najlepsze radio to jeszcze ciągnie w dół partie 🤣🤣🤣
Awatar użytkownika
Grzegorz

Grzegorz Śro Wrz 14, 2022 7:35 am

Straszy słuchaczy, straszy byłych dziennikarzy, straszy autorów artykułów wypowiadających się krytycznie o źle zarządzającej. Nie ma to jak demokracja wg nominata partyjnego PiS
Awatar użytkownika
Madzonez

Madzonez Śro Wrz 14, 2022 8:09 am

Ale w czym problem? Jeśli trojkofan robi to co robi legalnie i zgodnie z prawem to czego się boi? Podlega tym samym regułom co każdy internetowy serwis. No chyba że ktoś tu nie napisał całej prawdy. Zresztą nie pierwszy raz publikując artykuły z tezą.
Awatar użytkownika
T67

T67 Śro Wrz 14, 2022 8:10 am

Trójki już nie ma. Zniszczyli najlepsze radio. Jest żenująca propaganda, kilkugodzinny bełkot gwiazd TVP i TV Republika.
Awatar użytkownika
Tymon

Tymon Śro Wrz 14, 2022 8:21 am

Jak sobie strzelić w kolano? Zniechęcić największego fana, promującego 3. Z serwisu przez ponad 20 lat korzystali dziennikarze, pracownicy naukowi, studenci. Zamknięcie jest historyczne. Świadczy o cenzurze i braku wolności słowa.

Michał2022-09-14

Przede wszystkim o histerii i nieudolnej próbie zamiatania pod dywan nieprawidłowości.
Awatar użytkownika
Uq215

Uq215 Śro Wrz 14, 2022 8:23 am

Przecież nawet Suski nie zostawił suchej nitki na prezesce.
Awatar użytkownika
LGOM

LGOM Śro Wrz 14, 2022 8:24 am

Jak widać o zmarłych mówić dobrze albo wcale.
Awatar użytkownika
Dareq

Dareq Śro Wrz 14, 2022 8:57 am

Metody jak za komuny, straszenie żeby zapudrować trupa, którego mało już kto słucha. Dwa lata kompletnej bezradności zarządczej, ośmieszania, pieśni biesiadnych i wulgaryzmów. Aż dziw, że jeszcze 1.6% słucha. Trzy programy na krzyż, kilku dziennikarzy i Miara z audycjami kilka razy dziennie. Hucznie nazwane anteną publiczną. Toż to radiowęzeł rodem podlaskiego pegiereu.
Wróć do Radio

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości