WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Prasy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
hmm

Serwis „W Sieci” zhakowany za antyislamską okładkę. Jacek Karnowski: nie damy się zastraszyć współczesnym cenzorom

hmm Pon Lut 22, 2016 12:03 am

nie wiem jaki był zamysł ale ja jutro wyjątkowo tygodnik kupię;]
Awatar użytkownika
,

Re: Serwis „W Sieci” zhakowany za antyislamską okładkę. Jacek Karnowski: nie damy się zastraszyć współczesnym cenzorom

, Pon Lut 22, 2016 12:12 am

Kupię jutro wSieci.
Awatar użytkownika
Adam

Re: Serwis „W Sieci” zhakowany za antyislamską okładkę. Jacek Karnowski: nie damy się zastraszyć współczesnym cenzorom

Adam Pon Lut 22, 2016 12:28 am

To czy strona tego pisma padła czy nie jest bez znaczenia. I tak nie ma tam nic ciekawego, sama propaganda.
Awatar użytkownika
abc

abc Pon Lut 22, 2016 3:59 am

numer wsieci z tą okładką był od poniedziałku 15 lutego .
DZISIAJ 22 BĘDZIE NOWY NUMER Z INNĄ
OKŁADKĄ.
Awatar użytkownika
stańczyk

stańczyk Pon Lut 22, 2016 5:25 am

Prymitywne dla prymitywów
Awatar użytkownika
YKK

YKK Pon Lut 22, 2016 8:20 am

Ja słyszałem, że to żaden atak hakerski tylko Karnowscy nie uregulowali płatności za domenę :D
Awatar użytkownika
Man of the year

Man of the year Pon Lut 22, 2016 8:27 am

Rzygać mi się chce jak widzę idiotki i idiotów wciskających mi bajkę o tym, że ci uchodźcy są tacy biedni! Na siłę wciska mi się, że mam ich lubić pomimo tego, iż jestem przekonany, że nic dobrego oni dla nas nie niosą! Dlaczego ludzie nadal są tak ślepi i z uporem osła nie chcą zauważyć co się dzieje np w Szwecji, Norwegii, Niemczech, Francji??? Dlaczego??? Czy naprawdę my obywatele Unii Europejskiej musimy być debilami? Aż tak komuś zależy żeby zniszczyć naszą cywilizację? Aż tacy durnie rządzą Europą żeby pchać ją do samozagłady? Nie rozumiem tego... naprawdę!
Awatar użytkownika
Man of the year

Man of the year Pon Lut 22, 2016 8:32 am

Ech wy dzieci internetu... głąby! Dzięki waszej durnej akcji zablokowania "W sieci" pójdę i kupię gazetę! Wasz durny atak spowodował wzrost dochodów gazety, hehehe!
Awatar użytkownika
Napster

Napster Pon Lut 22, 2016 8:43 am

Serio wg was zablokować stronę poprzez ddos znaczy zhackować ją?
Awatar użytkownika
xxxo

xxxo Pon Lut 22, 2016 10:10 am

Strasznie słabego fotoedytora mają.
Awatar użytkownika
BULA

BULA Pon Lut 22, 2016 10:40 am

Super okładka mają rację jestem z nimi.
Awatar użytkownika
Mark

Mark Pon Lut 22, 2016 10:52 am

Co w niej jest antyislamskiego? Sama prawda.
Awatar użytkownika
Grzesiek

Grzesiek Pon Lut 22, 2016 1:52 pm

Niech autor tematu się douczy.
Awatar użytkownika
do man

do man Pon Lut 22, 2016 1:58 pm

"Man of the year" napisał(a): Rzygać mi się chce jak widzę idiotki i idiotów wciskających mi bajkę o tym, że ci uchodźcy są tacy biedni! Na siłę wciska mi się, że mam ich lubić pomimo tego, iż jestem przekonany, że nic dobrego oni dla nas nie niosą! Dlaczego ludzie nadal są tak ślepi i z uporem osła nie chcą zauważyć co się dzieje np w Szwecji, Norwegii, Niemczech, Francji??? Dlaczego??? Czy naprawdę my obywatele Unii Europejskiej musimy być debilami? Aż tak komuś zależy żeby zniszczyć naszą cywilizację? Aż tacy durnie rządzą Europą żeby pchać ją do samozagłady? Nie rozumiem tego... naprawdę!

Stary, zgłoś swoją kandydaturę na prezydenta świata i zrób porządek z tymi głąbami! Przecież wszystko wiesz, wszystko rozumiesz i masz wspaniałe proste recepty na wszystko. I że też świat nie odkrył jeszcze takiego geniusza!
Awatar użytkownika
Kasia

Kasia Pon Lut 22, 2016 3:19 pm

Fotoedytor płakał, jak to projektował. Koleś wzięty z gimnazjum?
Wróć do Prasa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości