WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Radia

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
!!!

Składka audiowizualna wyniesie 15 zł. Nie zapłacą seniorzy, niepełnosprawni i ubogie rodziny

!!! Czw Kwi 21, 2016 12:30 pm

Na media rządowe ( bo nie ma większej ściemy niż to, że będą NARODOWE) nie dam ani grosza. Będę chodzić spać z kurami, trzymać jedzenie w wykopanej ziemiance, prać na tarze, a na PISIS nie dam ani grosza!
Awatar użytkownika
partyzantzwlngw

Re: Składka audiowizualna wyniesie 15 zł. Nie zapłacą seniorzy, niepełnosprawni i ubogie rodziny

partyzantzwlngw Czw Kwi 21, 2016 12:56 pm

Czyli jak ktoś jest właścicielem kilku domów, mieszkań, to zapłaci za każdy dom, mimo ze mieszka w jednym. "Dobra zmiana".
Awatar użytkownika
Yogidługonogi

Re: Składka audiowizualna wyniesie 15 zł. Nie zapłacą seniorzy, niepełnosprawni i ubogie rodziny

Yogidługonogi Czw Kwi 21, 2016 1:01 pm

"!!!" napisał(a): Na media rządowe ( bo nie ma większej ściemy niż to, że będą NARODOWE) nie dam ani grosza. Będę chodzić spać z kurami, trzymać jedzenie w wykopanej ziemiance, prać na tarze, a na PISIS nie dam ani grosza!

Dasz dasz, nie popisuj się. Dasz i nawet nie PiŚniesz. Ale co sobie popiszesz na forach, to twoje.
Awatar użytkownika
oa

oa Czw Kwi 21, 2016 1:12 pm

Zakładam, że to jakieś przeoczenie i osoby nieposiadające odbiornika też nie zapłacą, tak jak było dotąd, bo niby za co?
Awatar użytkownika
bambo

bambo Czw Kwi 21, 2016 1:16 pm

no brawo k........... to teraz policzyć trzeba ilość osób zwolnionych z opłaty i wyjdzie że takie same wpływy byłyby przy opłacie 10 złotych. Co nie zmienia faktu że pisowski pomysł podatku celowego na propagandę to istna bolszewia
Awatar użytkownika
Dobra Zmiana

Dobra Zmiana Czw Kwi 21, 2016 1:24 pm

Co z osobami które mają licznik "na dziadka " a jeśli ktoś jest niepełnosprawny to ma zanieść orzeczenia do BOK zakładu energetycznego? A co z ochroną danych osobowych i prawa do prywatności? A co jeśli zmienię dostawcę w środku roku, kto mnie wówczas będzie rozliczać?

I jeszcze jedno, składka miała być doliczona do rachunku, bez dodatkowych faktur i dodatkowej papierologii. Dobra Zmiana ^^
Awatar użytkownika
janusz cebulak

janusz cebulak Czw Kwi 21, 2016 1:24 pm

Już biegnę płacić 15zł za TVP Polonię, Rozrywkę, Seriale. Czemu tylko 15? A nie 60? Przecież TVP Nostalgia czy TVP Życie samo się nie zrobi :)
Oczywiście te 15zł zapłacą tylko zwykli obywatele. Prezesi korporacji, wielkie finansowe molochy, urzędasy i inne śmiecie będą się od tego wymigiwać.
#najlepszysort polaków #znakomitazmiana #polskasmród
Awatar użytkownika
!!!

!!! Czw Kwi 21, 2016 2:15 pm

"Yogidługonogi" napisał(a):
"!!!" napisał(a): Na media rządowe ( bo nie ma większej ściemy niż to, że będą NARODOWE) nie dam ani grosza. Będę chodzić spać z kurami, trzymać jedzenie w wykopanej ziemiance, prać na tarze, a na PISIS nie dam ani grosza!

Dasz dasz, nie popisuj się. Dasz i nawet nie PiŚniesz. Ale co sobie popiszesz na forach, to twoje.

Nie znasz mojej determinacji...
Awatar użytkownika
Pioiwa

Pioiwa Czw Kwi 21, 2016 2:41 pm

Widzę że rząd szuka kasy na 500+ i oraz characz.
Awatar użytkownika
hmm

hmm Czw Kwi 21, 2016 3:18 pm

a ja bym chciała przeczytać tę ustawę. czy ona jest gdzieś dostępna? bo na stronach sejmowych nie mogę jej znaleźć.
Awatar użytkownika
db

db Czw Kwi 21, 2016 4:00 pm

A co z osobami, które nie korzystają i nie mają zamiaru korzystać ani z TVP ani Polskiego Radia? Ja nie korzystam i nie mam zamiaru korzystać. Nie mam telewizora, radio w sumie też mogę wywalić. Czy jest jakiś prawnik na sali, który może mnie wybronić od tej daniny?
Awatar użytkownika
joe

joe Czw Kwi 21, 2016 5:17 pm

W du....e niech mnie pocałują . Na pewno nie będę placił na PIsowską ,partyjną telewizję.
Awatar użytkownika
AntoniCwikla

AntoniCwikla Czw Kwi 21, 2016 6:28 pm

Ta z jakiej racji jak za prąd płacę niewiele więcej bo po 30zł ?.Niech zlikwidują w cholere te propagande dla emerytów i debili.
Awatar użytkownika
guciopodatnik

guciopodatnik Czw Kwi 21, 2016 6:37 pm

Kolejny characz w tym pseudo kraiku i następny powód aby wyjechać.
Awatar użytkownika
Obywatel

Obywatel Czw Kwi 21, 2016 6:47 pm

Niech żyje PIS! Brawo! Teraz będziecie nagrywać swoją propagandę za moje pieniądze.
Wróć do Radio

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości