WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskuje o kulturze i rozrywce

Moderatorzy: Moderator, Robin

Awatar użytkownika
Art

SkyShowtime można wypróbować za darmo, koniec promocji cenowej

Art Czw Kwi 13, 2023 8:46 am

Wykupiłem parę dni temu, żeby skorzystać jeszcze z promocji, ale to nawet 12 zł nie jest warte. Biblioteka mizerna. Włączam "Frasiera" - polski lektor w pierwszych dwóch minutach pali dowcip, bo spóźnia się z przeczytaniem kwestii. Jeśli w pierwszych minutach pierwszego odcinka przepuszcza się takie rzeczy, to dalej nie będzie lepiej.
Awatar użytkownika
tv

Re: SkyShowtime można wypróbować za darmo, koniec promocji cenowej

tv Czw Kwi 13, 2023 1:39 pm

Kluczowe dla przyszłości serwisu będzie to czy będzie w stanie przyciągnąć widzów na dłużej (regularnie rozbudowywaną biblioteką filmów/seriali i premierami na wyłączność).
Awatar użytkownika
Maciu

Maciu Czw Kwi 13, 2023 1:44 pm

Hahaha też przerwałem oglądanie Frasiera w tym samym momencie. Frasier mówi sluchaczowi (mniej więcej), że jak żona go zostawila to była tragedia, ale prawdziwy koszmar był dopiero jak wróciła i w tym momencie jest śmiech z puszki. A w polskiej wersji lektor czyta, że żona opusciła Frasiera, następnie jest śmiech z puszki, a dopiero potem lektor czyta o powrocie żony. Tragedia zamiast komedii.
Awatar użytkownika
subtitles

subtitles Czw Kwi 13, 2023 2:29 pm

@Art, @Maciu: Dlatego filmy/seriale najlepiej ogląda się w oryginalnej wersji językowej z napisami.
Lektor do komunistyczny przeżytek.
Awatar użytkownika
Ulkiks

Ulkiks Czw Kwi 13, 2023 4:10 pm

Założyłem w tej promocji -50%, bo cena tyle co nic. Obraz pomimo, że tylko HD całkiem spoko. Tylko dlaczego jest tak uboga oferta? Rozumiem, że część kontentu na umowach jest u innych operatorów, ale przecież Universal czy Paramount mają tak bogate archiwa, a tu pustka...
Wróć do Kultura-rozrywka

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości