WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Internetu

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Neo

SkyShowtime wejdzie do Polski 14 lutego. Czasowo zwolniony z pułapu europejskich produkcji

Neo Pon Sty 30, 2023 8:41 am

Wszystko fajnie tylko skąd wziąć czas na oglądanie treści. Złapałem się na tym, że opłacam trzy platformy Disney, Netflix i Amazon. Na Amazon zaglądałem 5 miesięcy temu, na resztę w grudniu. Jednym słowem dałem się ogłupić.
Awatar użytkownika
już lecę

Re: SkyShowtime wejdzie do Polski 14 lutego. Czasowo zwolniony z pułapu europejskich produkcji

już lecę Pon Sty 30, 2023 9:55 am

Wow, ale zachęcający obrazek. Seria Mission Impossible, która dostępna jest chyba na wszystkich serwisach streamingowych w Polsce...
Awatar użytkownika
Krzysiek37

Re: SkyShowtime wejdzie do Polski 14 lutego. Czasowo zwolniony z pułapu europejskich produkcji

Krzysiek37 Pon Sty 30, 2023 11:52 am

Ja juz podziękuje to co mam wystarczy.
Awatar użytkownika
Rozczarowanie

Rozczarowanie Pon Sty 30, 2023 2:32 pm

Typowa amerykańska korpo-ignorancja. Mieli dosyć czasu, aby przygotować się na 4K. Treści regionalnych też na początku najwyraźniej nie będzie. Na szczęście są firmy jak Netflix, które zupełnie inaczej traktują treści lokalne i dają szanse zaistnieć wielu europejskim czy azjatyckim produkcjom na rynku globalnym.
Awatar użytkownika
ipv66

ipv66 Pon Sty 30, 2023 3:20 pm

"Neo" napisał(a): Wszystko fajnie tylko skąd wziąć czas na oglądanie treści. Złapałem się na tym, że opłacam trzy platformy Disney, Netflix i Amazon. Na Amazon zaglądałem 5 miesięcy temu, na resztę w grudniu. Jednym słowem dałem się ogłupić.
naiwniak masz za dużo kasy
Awatar użytkownika
qba

qba Pon Sty 30, 2023 3:24 pm

"Neo" napisał(a): Wszystko fajnie tylko skąd wziąć czas na oglądanie treści. Złapałem się na tym, że opłacam trzy platformy Disney, Netflix i Amazon. Na Amazon zaglądałem 5 miesięcy temu, na resztę w grudniu. Jednym słowem dałem się ogłupić.

Trzeba jeszcze mieć czas żeby pośród całej zawartości tych serwisów znaleźć coś godnego obejrzenia. Na tym się najwięcej czasu traci.
Awatar użytkownika
pytamsiepoco

pytamsiepoco Pon Sty 30, 2023 8:04 pm

Po co te platformy? to chyba dla bezrobotnych ludzi jest, kto normalny pracujący ma na oglądanie tych durnych filmów?
Awatar użytkownika
pytamsiepoco

pytamsiepoco Pon Sty 30, 2023 8:05 pm

Kto normalny pracujący ma CZAS** na oglądanie..
Awatar użytkownika
Gordon Robertson

Gordon Robertson Pon Sty 30, 2023 8:24 pm

Nie mogę się doczekać, mam nadzieję, że nie będzie tak droga jak w przypadku innych serwisów streamingowych!
Awatar użytkownika
Tobyk

Tobyk Pon Sty 30, 2023 8:30 pm

To jak oglądać na Samsungu, skoro nie ma aplikacji?
Awatar użytkownika
Tomek a Tomek.

Tomek a Tomek. Pon Sty 30, 2023 11:14 pm

"Tobyk" napisał(a): To jak oglądać na Samsungu, skoro nie ma aplikacji?

Kup sobie przystawkę android tv lub apple tv 4k.
Tak to właśnie jest z tymi systemami od producentów tv ;)
Awatar użytkownika
q

q Wto Sty 31, 2023 8:07 am

"pytamsiepoco" napisał(a): Po co te platformy? to chyba dla bezrobotnych ludzi jest, kto normalny pracujący ma na oglądanie tych durnych filmów?

Zależy kto ile pracuje. Ja pracuję 8 godzin, śpię też 8 no to mam kolejne 8 na inne rzeczy. Mogę z tego spokojnie wygospodarować 2-3 godziny na film.
Wróć do Internet

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości