WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Internetu

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
kropka.

„Sonda 2” oraz zwolnienia w TVP Info i Trójce komentowane przez dziennikarzy na Twitterze

kropka. Nie Mar 20, 2016 3:28 pm

Korekty brak w ponoć profesjonalnym serwisie?
Awatar użytkownika
xxx

Re: „Sonda 2” oraz zwolnienia w TVP Info i Trójce komentowane przez dziennikarzy na Twitterze

xxx Nie Mar 20, 2016 4:35 pm

Szukam i szukam artykułu dotyczącego zwolnień ponad 80 prawicowych dziennikarzy z TVP za czasów PO-PSL i nie mogę znaleźć w archiwum wirtualnychmediów. Nagle Wirtualnemedia zaczęły się troszczyć o los lewackich dziennikarzy? dlaczego wcześniej portal się nie interesował? hmm?
Awatar użytkownika
ała

Re: „Sonda 2” oraz zwolnienia w TVP Info i Trójce komentowane przez dziennikarzy na Twitterze

ała Nie Mar 20, 2016 4:42 pm

Sonda 2 - nie oglądałem, obejrzałbym. Zapewne raz. Z sentymentu. Koledzy z pracy oglądali. Pierwszy odcinek. Mówili, że z sentymentu. Mówili: "Obejrzyj sobie jeden odcinek". Raczej podkreślając, że chodzi o ściśle JEDEN odcinek, obejrzany JEDEN RAZ. Obejrzę, zobaczę.
Awatar użytkownika
sensor

sensor Nie Mar 20, 2016 7:00 pm

Wehikuły były emitowane w soboty.
Awatar użytkownika
Pani

Pani Pon Mar 21, 2016 12:10 pm

Red. Warzecha chyba szykuje się do mediów publicznych, tak ofiarnie broni "dobrej zmiany".
Awatar użytkownika
Grzegorz

Grzegorz Pon Mar 21, 2016 7:58 pm

warzecha jak lisicki pewnie mają już obiecane etaty w PR , w ostatni piatek lisicki dał popis w wywiadzie z kreaturą która pisała,,książkę,, o Wałęsie.Większego wazeliniarstwa i braku profesjonalizmu nie widziałem od czasu komuny.Wymiotować się chce pozostaje słuchać TOK FM
Wróć do Internet

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości