tylko tvn 24 napisał(a):pytam: ...po jaką cholerę ta marna Superstacja istnieje.??? przecież ogląda ją garsteńka widzów. ŻAL NA PRAWDĘ ZAL TYCH CO JĄ UTRZYMUJĄ.
Jestem zwolennikiem TVN24, ale konkurencja może być - nawet jeśli jest na poziomie TVP-Info. Superstacja na mojej liście znajduje się między tymi dwoma stacjami. Potrafią pozytywnie zaskoczyć słuchacza ciekawymi tematami, można odpocząć od pierdół komercyjnych, podczas gdy dwie główne stacje "biją się" tematami politycznymi.
przeczytajcie wyżej pt: "W tym temacie" ...TVN 24 przyciąga ludzi po studiach, a TVP Info- po podstawówce" ....ale śmieszne.!!! cha cha cha[/quote:4sy6md90]
Śmiejesz się, a taka prawda. Ludzi nie stać na kablówkę, to z anteny zbiorczej, lub co gorsza drucianej odbierają tylko TVP-Info, i dwa pozostałe kanały TVP, ewentualnie TVN i Polsat "ze śniegiem". Według mnie zlikwidować abonament telewizyjny. Moja babcia płaci krocie za to gówno, a odbiera 3 kanały (TVP1, TVP2, TVP-Info) zaśnieżone w cholerę. Trzeba to ukrócić.
Pozdrawiam