WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Internetu

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Marlena

Sylwester Wardęga wygrał YouTube Rewind. "Spodziewałem się 30, ale nie 100 milionów odsłon"

Marlena Śro Gru 10, 2014 9:07 am

Było do przewidzenia, Czika jest the best!!!
Awatar użytkownika
Kurdupel

Re: Sylwester Wardęga wygrał YouTube Rewind. "Spodziewałem się 30, ale nie 100 milionów odsłon"

Kurdupel Śro Gru 10, 2014 10:22 am

Gratulacje za pomysł, a w sumie to za wszystkie pomysły. Wiele filmów jego autorstwa warte jest uwagi.
Awatar użytkownika
fdv

Re: Sylwester Wardęga wygrał YouTube Rewind. "Spodziewałem się 30, ale nie 100 milionów odsłon"

fdv Śro Gru 10, 2014 3:19 pm

Te jego pseudofilmy są tylko potwierdzeniem i symbolem "gównowatości" panującej w mediach, na której można do tego zarobić. Kolejny przykład bezsensowej popularności. Co sensownego mają na celu jego filmy? Stek totalnych bzdur!
Awatar użytkownika
alex

alex Śro Gru 10, 2014 3:33 pm

Płatne promo nadal trwa jak widzimy. Dno i kilo mułu!
Awatar użytkownika
jadek

jadek Śro Gru 10, 2014 4:55 pm

jak to mówią, dobre gówno zawsze w cenie
Awatar użytkownika
haha

haha Pon Gru 29, 2014 12:57 pm

szkoda tylko, że wszystkie osoby wystepujace u wardegi to podstawione osoby...wielkie oszustwo
Wróć do Internet

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości