roszpunka Śro Sty 03, 2018 10:27 pm
Skoro są porównywane portale erotyczne, to dlaczego nie ma porównania portali matrymonialnych? Bo randkowe wiadomo, są najbardziej popularne, tam są osoby, które szukają zarówno luźnych znajomości, jak i poważniejszych, a także tylko seksu. Są to takie najbardziej uniwersalne portale. Jednak jak ja postanowiłam założyć konto na jakimś portalu internetowym, szukając partnera do poważniejszego związku, to w grę wchodziły jedynie portale matrymonialne. Wybór padł na mydwoje, co akurat było bardzo dobrym wyborem i udało mi się znaleźć faceta, z którym jestem już kilka lat. Jednak moim zdaniem część osób zapomina o czymś takim, jak portale matrymonialne i szuka poważniejszego związku na zwykłych portalach randkowych. Co według mnie jest błędem. Tak samo jakbym szukała seksu, to zdecydowanie łatwiej i szybciej osiągnęłabym na portalu erotycznym. Dobrze, że jest tyle różnych portali i tak naprawdę każdy może znaleźć coś dla siebie, ale ważna jest jeszcze świadomość ludzi. A tego chyba jednak cały czas trochę brakuje...